«Φουλάρουν» για Αναντολού οι «πράσινοι»

«Φουλάρουν» για Αναντολού οι «πράσινοι»

Γιώργος Κούβαρης
«Φουλάρουν» για Αναντολού οι «πράσινοι»

bet365

Μετά την εύκολη επικράτηση απέναντι στην Κύμη, ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε τη προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές στην Τουρκία

Στόχος δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει η ομάδα την ανοδική της πορεία και το σερί των καλών εμφανίσεων. Ειδικά στην EuroLeague, όπου μετράει δύο νίκες στη σειρά (με Μπάμπεργκ εκτός και Ερυθρό Αστέρα εντός) και δείχνει να... βρίσκει τα πατήματά μετά και την έλευση του Καταλανού προπονητή.

Ο Τσάβι Πασκουάλ ξεκίνησε την Τρίτη (1/11) την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Μοναδική εξαίρεση ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος παραμένει (και θα παραμείνει για κάποιο καιρό ακόμα) στα πιτς λόγω του γνωστού του τραυματισμού.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods θα δώσουν και την Τετάρτη (2/11) ραντεβού στο κλειστό του ΟΑΚΑ για μία προπόνηση, πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας για την Κωνσταντινούπολη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα