Κόπονεν: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά...»

Κόπονεν: «Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά...»
Ο Πέετερι Κόπονεν μίλησε για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μακάμπι και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα στο Τελ Αβίβ για τον αγώνα με τη Μακάμπι, ωστόσο ο Φινλανδός γκαρντ έχει μία εβδομάδα που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

Ο Πέετερι Κόπονεν μίλησε στο «euroleague.net» και τόνισε πως... «Νικήσαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια μας σε Euroleague και πρωτάθλημα. Ήταν δύο... κλειστά ματς, αλλά τα νικήσαμε. Θα προσπαθήσουμε τώρα να πάμε στο Τελ Αβίβ και να πάρουμε και εκεί τη νίκη. Το τεχνικό επιτελείο κάνει εξαιρετική δουλειά. Μας προετοιμάζουν στο τι θέλουν να κάνουμε και προσπαθούμε να ακολουθούμε όσα μας λένε. Ο Ταϊρίς Ράις γνωρίζει πολλούς παίκτες της Μακάμπι και ξέρει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται συνήθως η ομάδα. Όμως, θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να κάνουμε ό,τι μας ζητά το προπονητικό επιτελείο. Αυτό θα είναι το κλειδί στην αναμέτρηση. Η Μακάμπι έχει πολλούς καλούς παίκτες επιθετικά, που τρέχουν στο παρκέ και επιδιώκουν να φύγουν στον αιφνιδιασμό κάθε φορά που παίρνουν τη μπάλα. Όλοι γνωρίζουν πως η ατμόσφαιρα θα είναι... θορυβώδης, η Μακάμπι έχει την υποστήριξη των οπαδών της. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να τους κόψουμε και να κοντρολάρουμε το ματς επιθετικά. Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς, έχουμε παίκτες που επιστρέφουν από τραυματισμούς. Αλλά αυτός είναι ο μόνος δρόμος. Η σεζόν θα είναι μεγάλη, οπότε θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να κάνουμε καλύτερα κάποια πράγματα ως ομάδα».