Τίτλοι τέλους (και) για τον Ρέι Άλεν! (pic & vid)

Gazzetta team
Τίτλοι τέλους (και) για τον Ρέι Άλεν! (pic & vid)

bet365

Ο Ρέι Άλεν αποφάσισε να ρίξει οριστικά και αμετάκλητα τους τίτλους τέλους στην καριέρα του, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα δύο χρόνια μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο ΝΒΑ.

Είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου. Ύστερα από 19 σεζόν σε Μιλγουόκι Μπακς, Σιάτλ Σουπερσόνικς, Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ, ο 41χρονος μπασκετμπολίστας είπε «αντίο» στο άθλημα που υπηρέτησε πιστά όντας ένας από τους καλύτερους σουτέρ που αγωνίστηκαν στο ΝΒΑ.

Η ανακοίνωση ήρθε από το Players Tribune και μέσα από επιστολή που είχε φτιάξει ο ίδιος, απευθυνόμενος στον...13χρονο Ρέι Άλεν. Συνολικά μέτρησε 1.300 παιχνίδια στο ΝΒΑ με 18,9 πόντους κατά μ.ο., 4,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ, ενώ στην καριέρα του επιχείρησε 18.955 σουτ, εκ των οποίων 7.429 τρίποντα!

Κατέκτησε δύο πρωταθλήματα ΝΒΑ (2008, 2013), έγινε 10 φορές «All Star», ενώ είναι και ο καλύτερος σουτέρ τριών πόντων στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα