Γιαννόπουλος: «Μου ταιριάζει το Ρέθυμνο»

Gazzetta team
Γιαννόπουλος: «Μου ταιριάζει το Ρέθυμνο»

bet365

Ο Χάρης Γιαννόπουλος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν στο Ρέθυμνο και μιλώντας για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του, αναφέρθηκε και στους λόγους της δικής του ανόδου.

«Νομίζω ότι έχουμε δείξει από τα πρώτα παιχνίδια μας τι μπορούμε να κάνουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω για ποσοστό. Έχουμε δείξει ποια είναι η ταυτότητα της ομάδας μας και τι θέλουμε να πάρουμε μέσα στο γήπεδο. Δυνατή και πιεστική άμυνα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό, εφόσον έχουμε περισσότερους παίκτες στην επίθεση» δήλωσε ο Χάρης Γιαννόπουλος στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και συνέχισε:

«Δεν υπάρχουν μυστικά όπλα και συνταγές. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προετοιμασία και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Όλα τα παιδιά καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο, ξέρουν τους ρόλους τους και αυτά που θέλει ο προπονητής».

Για τον ρόλο του στην ομάδα: «’Νομίζω μου ταιριάζει το Ρέθυμνο αλλά το κυριότερο σε αυτό που λέτε μεταμόρφωσή μου, θεωρώ ότι είναι το γεγονός, ότι δεν έχω τραυματισμούς. Έμεινα υγιής, περισσότερο καιρό από την ημέρα που ξεκίνησα να παίζω, οπότε, είμαι σε άριστη κατάσταση».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Δεν υπάρχουν παιχνίδια που να λέμε πάμε να χάσουμε. Σε όλους τους αγώνες εφέτος, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και δεν φοβόμαστε. Έχουμε πολύ καλή νοοτροπία. Τώρα όσο αφορά την ΑΕΚ, γνωρίζουμε ποια είναι η θέση της, όπως και όλων των μεγάλων ομάδων. Δεν θα πάμε όμως με τα χέρια κατεβασμένα. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα