Τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Πάτρας

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (05/11)

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Πάτρας

Στη διάθεση του κοινού βρίσκονται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Απόλλωνα Πάτρας με τον Προμηθέα. 

Τα εισιτήρια για το ντέρμπι της Πάτρας

Το τοπικό ντέρμπι της Πάτρας «κλέβει» αρκετή λάμψη από την 5η αγωνιστική της Basket League. Ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Προμηθέα και οι γηπεδούχοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ενημερώνουν για τη διάθεση των εισιτηρίων.

Αναλυτικά

«Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League 2016-17 ανάμεσα στον Απόλλωνα Πάτρας CARNA και τον Προμηθέα Πατρών.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο 05 Νοεμβρίου 2016 (17.00) στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Περιβόλα. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα γραφεία του συλλόγου. Επίσης, οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια των εντός έδρας παιχνιδιών του Απόλλωνα CARNA και μέσω και της ηλεκτρονικής πλατφόρμας viva.

Συγκεκριμένα, τα εισιτήρια για τις κερκίδες «Γ» και «Δ» θα κοστίζουν 10,00 ευρώ, στην κερκίδα «Β» θα κοστίζουν 12,00 ευρώ και στην κερκίδα «Α» θα κοστίζουν 15,00 ευρώ. Παράλληλα, θα ισχύσουν και τα φοιτητικά/μαθητικά και εισιτήρια ανεργίας που θα κοστίζουν 5,00 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι όσοι έχουν καταθέσει τα στοιχεία τους για την έκδοση της κάρτας φιλάθλου θα ισχύσει ο κωδικός που ήδη έχουν παραλάβει».

Best of internet