Ο ΛεΜπρόν τρολάρει τους Ουόριορς στο Halloween! (pic)

Ο ΛεΜπρόν τρολάρει τους Ουόριορς στο Halloween! (pic)

bet365

Οι Καβαλίερς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ που ανέτρεψε το εις βάρος της 1-3 σε τελικούς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς το... υπενθύμισε στο πάρτι για το Halloween.

Σύμφωνα με την παράδοση στους τελικούς του ΝΒΑ, καμία ομάδα που βρέθηκε στο 1-3 δεν είχε καταφέρει να κάνει την ολική ανατροπή! Οι δέκα περιπτώσεις στις οποίες είχε ανατραπεί το 1-3 σε playoffs είχαν συμβεί σε σειρές πλην των τελικών για το δαχτυλίδι.

Όλα τα παραπάνω μέχρι... πέρσι, καθώς οι Καβαλίερς έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Λίγκας που ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση, πέτυχε τρεις σερί νίκες και κατέκτησε τον τίτλο. Έτσι, λοιπόν, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έσπευσε να το υπενθυμίσει στο πάρτι για το Halloween!

Τι έκανε ο «King» Τζέιμς; Παρουσίασε ένα... απολιθωμένο μουσικό συγκρότημα, με μια μπάντα σκελετών και τίτλο «3-1 lead» (σ.σ. «Προβάδισμα 3-1»)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα