Ελεύθερος ο Ταβάρες, φήμες για Μπαρτσελόνα (vids)

Ελεύθερος ο Ταβάρες, φήμες για Μπαρτσελόνα (vids)

Ελεύθερος ο Ταβάρες, φήμες για Μπαρτσελόνα (vids)

bet365

Οι Χοκς αποδέσμευσαν τον Έντι Ταβάρες ώστε να υπογράψουν τον Ράιν Κέλι κι έτσι ο άλλοτε κορυφαίος ριμπάουντερ της Liga Endesa είναι free agent.

Ο 24άχρονος σέντερ (2μ.21) υπέγραψε πέρσι συμβόλαιο με την Ατλάντα, την ομάδα που τον επέλεξε στο Νο.43 του Draft το 2014, έχοντας εξαιρετική προϋπηρεσία στη Liga Endesa με την Γκραν Κανάρια.

Παρ' όλα αυτά, ο Ταβάρες δεν κατάφερε να... μακροημερεύσει στους Χοκς που σήμερα (31/10) τον αποδέσμευσαν προκειμένου να υπογράψουν τον πρώην πάουερ φόργουορντ των Λέικερς, Ράιν Κέλι (25χρ., 2μ.11).

Την είδηση επιβεβαίωσε ο προπονητής και πρόεδρος των Χοκς, Μάικ Μπούντενχολζερ, κι έτσι ο Ταβάρες βγαίνει στην αγορά των free agents, έχοντας 2.3 πόντους κι 1.9 ριμπάουντ πέρσι σε 11 συμμετοχές με την Ατλάντα, μοιράζοντας τη σεζόν σε ΝΒΑ και NBDL.

Στο μεταξύ, η Marca αναφέρει ότι η περίπτωση του ενδεχομένως να απασχολήσει την Μπαρτσελόνα που ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμών, από τη στιγμή μάλιστα που ο Λαουάλ παραμένει εκτός δράσης για άγνωστο ακόμα χρονικό διάστημα.

 

NBA Τελευταία Νέα