Μελισσαράτος: «Μπαίνουμε δυνατά σε όλα τα ματς» (vid)

Gazzetta team
Μελισσαράτος: «Μπαίνουμε δυνατά σε όλα τα ματς» (vid)

bet365

Ένας από τους πρωταγωνιστές του Πανιωνίου τη φετινή σεζόν είναι και ο Πέτρος Μελισσαράτος, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση στην εύκολη νίκη απέναντι στο Παγκράτι.

Οι «κυανέρυθροι» παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Α2 με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις (μαζί με Λάρισα και Ηρακλή) και ο σέντερ της ομάδας αναφέρθηκε τόσο στο τελευταίο ματς απέναντι στο Παγκράτι, όσο για για τη συνέχεια.

«Το μυστικό ήταν ότι μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και αν θυμάμαι καλά προηγηθήκαμε με 20-0 μέσα από την καλή μας άμυνα. Αυτό το γεγονός μας διευκόλυνε για να φτάσουμε σε μια επιβλητική νίκη» εξηγεί ο Πέτρος Μελισσαράτος που χρησιμοποιήθηκε για 11.58 λεπτά και τελείωσε τον αγώνα με 10 πόντους (4/4 ελεύθερες βολές, 3/4 δίποντα), 3 ριμπάουντ και 1 τάπα.

«Δουλεύουμε σκληρά με στόχο να μπαίνουμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια, αυτό μας λέει συνεχώς ο κόουτς και αυτό πράξαμε απέναντι στο Παγκράτι. Φάνηκε από την αρχή η επιθετική άμυνα μας και αυτό βοήθησε και στην επίθεση, όπου μετατρέψαμε αρκετές άμυνες σε εύκολα καλάθια» συνεχίζει ο σέντερ του Πανιωνίου, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας.

«Ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης στο παρκέ! Τους ευχαριστούμε για την βοήθεια τους στο παιχνίδι με το Παγκράτι, τους θέλουμε να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα» προσθέτει.

Όσο για την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ηράκλειο που ακολουθεί τα πράγματα είναι απλά: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα εκτός έδρας, εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε δυνατά και από την άμυνα να πάρουμε το ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα