Λυκογιάννης: «Μας παρέσυρε η αυτοπεποίθηση μας»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Λυκογιάννης: «Μας παρέσυρε η αυτοπεποίθηση μας»

Ο Άρης Λυκογιάννης μιλησε με ικανοποίηση για τους παίκτες ενώ τόνισε κάποια λάθη από βιασύνη στο τέλος που τους στοίχισαν.

Λυκογιάννης: «Μας παρέσυρε η αυτοπεποίθηση μας»

Ο Κολοσσός όχι μόνο φάνηκε ανταγωνιστικός στο ΣΕΦ, αλλά στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης έπαιξε καλύτερα από τον Ολυμπιακό.

Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα, «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε αρκετές διαφορές με εκείνο από όταν βρεθήκαμε τελευταία φορά σε αυτό το γήπεδο. Τότε δεν είχαμε προετοιμαστεί. Τώρα είχαμε μία ολόκληρη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε. Καταλαβαίναμε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν κουρασμένος. Οταν είδαμε πως δεν παίζει ο Σπανούλης, καταλάβαμε πως πρέπει να κλείσουμε τους διαδρόμους για να μην δημιουργήσει ο Ολυμπιακός. Μία καθοριστική φάση είναι όταν 2.20 πριν από το τέλος κάναμε μία λάθος πάσα στον αιφνιδιασμό. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο που είναι πολύ σημαντικό. Υπήρξαν φάσεις που βιαστήκαμ, που μας παρέσυρε η αυτοπεποίθηση μας. Είναι δεδομένο πως με το νέο σύστημα της Euroleague ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός θα έχουν άσχημες βραδιές. Οι παίκτες είναι άνθρωποι και όχι μηχανές. Το σημαντικό για εμάς είναι ότι πήγαμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας».

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος με τη σειρά του τόνισε πως, «Ηταν ένα παιχνίδι που στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τα δώσαμε όλα απέναντι στον Ολυμπιακό που είχε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, καθώς στο τέλος δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Θα μπορούσαμε, όμως, να είχαμε κερδίσει. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι για το επόμενο παιχνίδι».

Best of internet