Σφαιρόπουλος: «Ορισμένοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ

Σφαιρόπουλος: «Ορισμένοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία»

Σφαιρόπουλος: «Ορισμένοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έμεινε ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη του Ολυμπιακού και όχι φυσικά από τη νοοτροπία και την ετοιμότητα των παικτών του. 

Ο Ολυμπιακός νίκησε με μεγάλη δυσκολία τον Κολοσσό Ρόδου και ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας έκρουσε για δεύτερη φορά φέτος «καμπανάκι». 

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πριν την αναμέτρηση με την Αρμάνι είχε θίξει τη νοοτροπία μερικών παικτών του και το επανέλαβε και μετά τον αγώνα με τους Ροδίτες λέγοντας χαρακτηριστικά, «κάναμε ουσιαστικά το χρέος μας, αλλά πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία. Αν δεν προετοιμαζόμαστε σωστά, θα έχουμε προβλήματα. Μίλησα στους παίκτες και είπα πως κάποιοι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία. Το είχα πει και τις άλλες χρονιές. Το λέω πιο έντονα φέτος. Αν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις δεν μπορείς να αντεπεξέλθεις σε μαραθώνιο. Φταίμε εμείς. Ζητάω από τους παίκτες να τα δίνουν όλα πάντα. Κατανοώ πως μπορεί να είναι άστοχοι, αλλά πνευματικά πρέπει να είναι πάντα έτοιμοι. Το λέω πιο συχνά φέτος γιατί τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Θέλω να κοπούν όλα αυτά και όλοι να είναι έτοιμοι να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η ομάδα έχει 15 παίκτες και πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή».

Για τον αγώνα τόνισε ότι, «είναι μία καλή νίκη. Κάθε νίκη είναι σημαντική. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εμφάνιση. Δεχόμασταν πολύ εύκολους πόντους και αγχωθήκαμε και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η άμυνά μας. Δεχθήκαμε συνολικά 21 πόντους και έστω και δύσκολα νικήσαμε. Οταν δεν είσαι έτοιμος να παίξεις, είναι λογικό όταν δυσκολεύει το παιχνίδι να είναι πιο δύσκολο για να βρεις ρυθμό. Το καλό είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε η άμυνα. Από την άμυνα κερδίσαμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό και στους διαιτητές που κατάφεραν να εκνευρίσουν ένα ολόκληρο γήπεδο». 

Best of internet