Χαραλαμπόπουλος: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

Gazzetta team
Χαραλαμπόπουλος: «Να συνεχίσουμε ανάλογα»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γράφει στο blog του για τον ερχομό του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τις προσεχείς αναμετρήσεις με Κύμη (31/10, 19:00) και Εφές (4/11, 20:45).

Το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο esake.gr:

«Στην εβδομάδα που μεσολάβησε από την προηγούμενη επικοινωνία μας, η ομάδα κατάφερε να πάρει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρώτα, απ’ όλα κερδίσαμε τον Κόροιβο Αμαλιάδας για το πρωτάθλημα, παίζοντας παράλληλα και όμορφο μπάσκετ. Ακολούθησαν δύο πολύ δύσκολα και σημαντικά ματς για την Ευρωλίγκα με τη Μπάμπεργκ και τον Ερυθρό Αστέρα.

Σημειώσαμε σημαντικές νίκες με τον κ. Πασκουάλ στον πάγκο, οι οποίες μας βοήθησαν πολύ, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία αλλά κυρίως έδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε σε μια δύσκολη περίοδο.

Προφανώς, όμως, αν δεν συνεχίσουμε ανάλογα δεν θα έχουν νόημα αυτές οι νίκες. Αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στην Κύμη και στη συνέχεια από εκείνον με την Αναντολού Εφές θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο. Απέναντι στην Κύμη θέλουμε να συνδυάσουμε τη νίκη με όμορφο μπάσκετ προκειμένου να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις.

Με το ματς κόντρα στην Εφές θα έχουμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε από την Τρίτη. Πρόκειται για μια ιδιαιτέρως ποιοτική ομάδα, ωστόσο αν εμείς κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα