Χ. Μαρκόπουλος: «Μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικά»

Gazzetta team
Χ. Μαρκόπουλος: «Μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικά»

bet365

Ο Χάρης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στην... καθίζηση της Δόξας Λευκάδας κόντρα στον Κόροιβο, εξηγώντας ότι πρόκειται για μια ομάδα που δεν έχει σφυρηλατηθεί.

O προπονητής της Δόξας Λευκάδας αναφέρθηκε αρχικά στον Κόροιβο και τη συνεργασία του με την ομάδα της Ηλείας τα προηγούμενα δυο χρόνια, εξηγώντας πως «είναι ωραίο να βρίσκεις ξανά ανθρώπους με τους οποίους ήσουν κοντά δυο χρόνια. Ο Κόροιβος μού έδωσε τη δυνατότητα να εργαστώ σε ομάδα της Basket League ως πρώτος προπονητής».

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Χάρης Μαρκόπουλος τόνισε: «Θέλω να συγχαρώ τον Κόροιβο επειδή πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ήταν κάτι το οποίο είχαμε πει στους παίκτες μας. Για τριάντα λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού. Στα τελευταία δέκα λεπτά ο Κόροιβος έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και εμείς ήταν σαν να μην είχαμε την ίδια συγκέντρωση. Μπορούμε να δώσουμε ελαφρυντικά, ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα η οποία δεν έχει σφυρηλατηθεί. Από εκεί και πέρα όμως είναι κάποια πράγματα τα οποία πρέπει να σταματήσουμε, αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Τριαντάφυλλος Πεταλωτής τόνισε από την πλευρά του: «Συγχαρητήρια στον Κόροιβο. Ηταν πολύ σημαντική νίκη γι’ αυτούς. Για μας είναι το δεύτερο που χάνουμε στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να δουλεύουμε γι’ αυτό. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε, να κάνουμε τέτοιες ήττες. Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε πολύ καλά. Μετά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Μας πίεσε ο Κόροιβος, κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να τρέξει, τομέας στον οποίο είναι πολύ καλός. Στο τελευταίο δεκάλεπτο χάσαμε από την κακή μας άμυνα. Πρέπει αν δεν βάζουμε, τουλάχιστον να μην τρώμε πίσω».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα