Μέξας: «Δε βάλαμε το μεγάλο σουτ»

Μέξας: «Δε βάλαμε το μεγάλο σουτ»

bet365

Ο Απόλλων έφτασε μία ανάσα μακριά από τη νίκη στην Πυλαία ή όπως ανέφερε ο Κώστας Μέξας... ένα σουτ μακριά.

Οι Πατρινοί πήγαν να κάνουν την έκπληξη της αγωνιστικής επικρατώντας του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, αλλά δύο κρίσιμα σουτ που επιχείρησαν βρήκαν σίδερο.

Ο Κώστας Μέξας μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε, «Καταρχήν νομίζω πως είδαμε ένα καλό παιχνίδι με αρκετά καλό ρυθμό. Έγιναν καλές επιθέσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση. Με καλύτερη άμυνα και συγκέντρωση πιάσαμε τα στάνταρ μας στο 20 ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι με εξαίρεση εκείνο το τρίλεπτο, που ο ΠΑΟΚ ανέκαμψε. Τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα , γύρισαν το παιχνίδι αλλά στο τέλος που το παιχνίδι θα κρινόταν στο σουτ και δεν το βάλαμε. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια και στο επόμενο εντός. Θα επιδιώξουμε τη βελτίωση της ομάδας. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

Ο Έλληνας τεχνικός του Απόλλωνα μίλησε για το κακό διάστημα της ομάδας του και την παρουσία του Χίκι, «Στο τέλος της 3ης περιόδου είχαμε την μπάλα. Είμαστε 10 πόντους πάνω. Αφήνουμε χρόνο αντί να εκδηλώσουμε επίθεση στο τέλος και δεχόμαστε καλάθι από τον Χρυσικόπουλο. Έτσι ξεκίνησε και η 4η περίοδος. Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτοπεποίθηση κι ήταν λάθος μου που εκνευρίστηκα. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με 3 ψηλούς και δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Έτσι πήρε τον έλεγχο του αγώνα. Ο Χίκι έβαλε 2 σουτ και ανακάμψαμε. Στο τέλος η εικόνα του αγώνα έδειχνε παραπάνω Απόλλωνα. Δεν βάλαμε μεγάλα σουτ, δεν βγάλαμε την κρίσιμη άμυνα και χάσαμε. Τον Χίκι τον μαθαίνουμε και μας μαθαίνει ακόμη. Έχει έφεση στο σκοράρισμα κι ήταν και θέμα ημέρας. Μέρα με τη μέρα προσαρμόζεται και ξέρει τι ζητάει η ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα