Πρίφτης: «Το μακρινό σουτ μάς έδωσε τη νίκη»

Πρίφτης: «Το μακρινό σουτ μάς έδωσε τη νίκη»

bet365

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Προμηθέα κάτι που χαροποίησε τον Δημήτρη Πρίφτη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του Άρη εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη την οποία έκρινε το μακρινό σουτ.

Ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε χαρακτηριστικά, «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη τους. Ηταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε μόλις 2 ημέρες στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε και να ταξιδέψουμε στην Πάτρα για το παιχνίδι με τον Προμηθέα. Οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γι΄ αυτούς τους ρυθμούς και γι΄ αυτήν την συχνότητα αγώνων.

Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία αν πιάσει ρυθμό είναι πολύ επικίνδυνος για την ζημιά. Εμείς χρειάστηκε να πιάσουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης για να φτάσουμε στη νίκη. Το καλό μακρινό σουτ που είχαμε ήταν η διαφορά που μας έδωσε τη νίκη. Πιστεύω ότι το παιχνίδι με τον Προμηθέα θα μας βοηθήσει. Ευχαριστούμε και τον κόσμο του Άρη που μας συμπαραστέκεται το τελευταίο διάστημα και είναι πάντα στο πλευρό μας».

Ο Μάικλ Τζένκινς ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης με 29 πόντους και τόνισε... «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη και στον Προμηθέα για την εμφάνισή του. Έγινε ένα πάρα πολύ σκληρό παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο αξίζουν πολλά μπράβο, καθώς, έπειτα από 2 ήττες, ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Ήρθαμε στην Πάτρα συγκεντρωμένοι και πήραμε δίκαια την σημαντική νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα