Καστρίτης: «Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Καστρίτης: «Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Καστρίτης: «Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο, να βελτιωθούμε στη συνέχεια»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα των Τρικάλων στο πρώτο ημίχρονο και δεν έψαξε δικαιολογίες λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε για την ήττα από την ΑΕΚ: «Εξ αρχής γνωρίζαμε τον βαθμό δυσκολίας του παιχνιδιού, που δυστυχώς για εμάς αυξανόταν λόγω των τραυματισμών. Δεν θέλω όμως να παρεξηγηθώ, ότι ψάχνω για δικαιολογίες. Αλλά από την άλλη να μην αδικήσουμε την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά στις προπονήσεις, με δύσκολες συνθήκες, όπως και οι τραυματίες για να επανέλθουν. Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε. Στο δεύτερο δεν εξελίχθηκε καλά το ματς για εμάς, με επιπλέον τραυματισμούς, που ελπίζουμε να μην είναι σοβαροί.

Ελπίζουμε να βελτιωθούμε. Να επιστρέψουν υγιείς όλοι οι παίκτες μας. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη και ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον κόσμο μας».

Ο Σωτήρης Μανωλόπολος από την πλευρά των παικτών: «Για εμάς ήταν ένα παιχνίδι για να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Ήταν η πρώτη εβδομάδα που παίξαμε διπλό στην προπόνηση. Για 20 λεπτά τα καταφέραμε καλά. Είδε ο κόουτς αυτά που ήθελε. Συνεχίζεται η καθημερινότητα μας. Θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες. Να βελτιωθούμε πρώτη. Η εικόνα μας, στο πρώτο ημίχρονο είναι θετική».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα