Δοκιμάζεται το αήττητο της ΑΕΚ, δυσκολίες για Αρη και ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δοκιμάζεται το αήττητο της ΑΕΚ, δυσκολίες για Αρη και ΠΑΟΚ

bet365

Τζάμπολ σήμερα (29/10) στην 4η αγωνιστική της Basket League, όπου ξεχωρίζει το ματς της ΑΕΚ στα Τρίκαλα και οι... δοκιμασίες των «αιώνιων» της Θεσσαλονίκης.

Μετά τις πρώτες αγωνιστικές μόνο η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα της Basket League έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Μάλιστα η Ενωση δεν έχει χάσει καθόλου από τη μέρα που ξεκίνησαν τα επίσημα αφού μετράει το 7Χ7 σε κύπελλο, πρωτάθλημα και Champions League. H ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς δοκιμάζεται στα Τρίκαλα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα, με τον Σλοβένο προπονητή να μην υπολογίζει στον Ράνταλ Φόλκερ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση. Tα Τρίκαλα του Γιάννη Καστρίτη έχουν μία νίκη και δύο ηττες από το ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Άρης θέλει να ξεπεράσει την εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και να αρχίσει να «χτίζει» ένα νικηφόρο σερί μετά το 1-2 στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βασίλη Καββαδά για το ματς με τον Προμηθέα στην Πάτρα, το οποίο όπως είχε πει και ο ίδιος είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο.

Με τους Πατρινούς του Απόλλωνα θα παίξει ο ΠΑΟΚ που ευελπιστεί να δώσει αξία στο μεγάλο «διπλό» της περασμένης εβδομάδας στο «Nick Galis Ηall» και να φτάσει στη 3η νίκη του στο πρωτάθλημα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έχουν 1-2 και θέλουν με τη σειρά του να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί από αυτλό το ματς.

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος θα φιλοξενήσει την ανεβασμένη Δόξα Λευκάδας που λίγο έλειψε να κάνει το μεγάλο «μπαμ» της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Ντίνος Καλαμπάκος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, ενώ ντεμπούτο με τη Δόξα αναμένεται να κάνει και ο Αμερικανός Έλι Κάρτερ.

Αναμέτρηση δίχως προγνωστικά είναι και αυτή της Κρήτης, όπου το Ρέθυμνο θα φιλοξενήσει το Λαύριο με τις δύο ομάδες να έχουν κάνει καλό ξεκίνημα και να μετρούν δύο νίκες σε τρία ματς.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή (30/10) με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ και θα ολοκληρωθεί μία μέρα αργότερα (31/10) με το ματς του Παναθηναϊκού Superfoods με την Κύμη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα