Γκέρσον: «Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα!» (pic)

Γκέρσον: «Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα!» (pic)

Γκέρσον: «Ο Γιασικεβίτσιους με φίλησε στο στόμα!» (pic)
Ο Πίνι Γκέρσον εξέφρασε με... γλαφυρό τρόπο τη σχέση του με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Μακάμπι.

O Πίνι Γκέρσον είναι μια εμβληματική μορφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ και, συγχρόνως, ένας μποέμ τύπος που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος με τις απόψεις του! Ιδιαίτερα όταν αυτές εκφράζονται με τον πλέον γλαφυρό τρόπο!

Με αφορμή, λοιπόν, την αποψινή (28/10, 20:00) αναμέτρηση της Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με τη Μακάμπι, ο Γκέρσον μίλησε στο λιθουανικό 15min.lt για τις σχέσεις του με τον «Σάρας», μαζί με τον οποίο πανηγύρισε δυο τίτλους στην EuroLeague (2004 & 2005)!

«Είναι ο μοναδικός παίκτης που με φίλησε στο στόμα! Όχι με γλώσσα, βέβαια! Έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ένας σπουδαίος προπονητής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Πίνχας».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία τους, ανέφερε: «Ο Γιασικεβίτσιους έκανε πάντα το αντίθετο από ό,τι του ζητούσα! Ο Ζέλικο είναι διαφορετικού τύπου άνθρωπος. Μπορούσε να τον... χτυπήσει γι' αυτόν τον λόγο».

Tι είχε να πει για τον νέο προπονητή της Μακάμπι; «Θα γυρίσουμε στο Τελ Αβίβ με κόους τον Καζλάουσκας ή τον Γιασικεβίτσιους! Είναι οι υποψήφιοί μας» τόνισε αστειευόμενος.