Κόνιαρης: «Κρύβει παγίδες το ματς με τον Απόλλωνα»

Κόνιαρης: «Κρύβει παγίδες το ματς με τον Απόλλωνα»

Κόνιαρης: «Κρύβει παγίδες το ματς με τον Απόλλωνα»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας και ο Αντώνης Κόνιαρης υπενθύμισε ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Ο 19άχρονος πόιντ γκαρντ μίλησε στο paokbc.gr για την αναμέτρηση με τους Αχαιούς, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, τονίζοντας με νόημα πως «τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις».

Αναλυτικά...

«Οι δύο συνεχόμενες νίκες που πετύχαμε μας βοήθησαν σίγουρα ψυχολογικά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαναπαυόμαστε. Μπορούμε και περιμένουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, ενώ έχουμε μπροστά μας κι ένα δύσκολο παιχνίδι, που κρύβει παγίδες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και χρειάζεται να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, να βγάζουμε ενέργεια και τον καλύτερό μας εαυτό.

Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν προσπαθήσεις. Ο Απόλλων είναι μία καλή ομάδα, κέρδισε το Ρέθυμνο βγάζοντας καλά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του και πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με ιδιαίτερη σοβαρότητα. Πρέπει να περιορίσουμε τις επιθετικές τους κινήσεις, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στον σουτέρ Καλινόσκι, αλλά όχι μόνο σε αυτόν, γιατί υπάρχουν παίκτες που μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Ταυτόχρονα πρέπει να ελέγξουμε τα αμυντικά ριμπάουντ και να μην τους δώσουμε την δυνατότητα να ανανεώσουν επιθέσεις με επιθετικά ριμπάουντ, όπως έχουν κάνει σε ορισμένα παιχνίδια ως τώρα. Είναι σημαντικό επίσης να γυρίσουμε γρήγορα την μπάλα, αλλά όχι βιαστικά, να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην επίθεση και να προσπαθήσουμε να παίξουμε ομαδικά, βάζοντας και το γρήγορο μπάσκετ στο παιχνίδι μας, όταν αυτό είναι εφικτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα