Ανανέωσε και επίσημα ο Σκαριόλο με την εθνική Ισπανίας!

Gazzetta team
Ανανέωσε και επίσημα ο Σκαριόλο με την εθνική Ισπανίας!

bet365

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας μέχρι το 2020 όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία της χώρας.

Ο Ιταλός τεχνικός βρίσκεται στην Ισπανία από το 2015, ενώ είχε προηγηθεί και η πρώτη θητεία του από το 2009 έως το 2012.

Συγκεκριμένα έχει κατακτήσει τρία χρυσά μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ (2009, 2011, 2015), όπως επίσης και δύο ολυμπιακά μετάλλια (αργυρό το 2012 και χάλκινο το 2016).

«Θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για τη παραμονή μου στον πάγκο της εθνικής Ισπανίας. Ελπίζω να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις νίκες» δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

Από τη πλευρά του, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Χόρχε Γκαρμπαχόθα, είπε: « «Είναι μια πολύ χαρούμενη μέρα για εμένα και την Ομοσπονδία, αφού ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σέρτζιο Σκαριόλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα