Συνάντηση στη Φρανκφούρτη οι ομάδες της Αδριατικής για τηλεοπτικά και χορηγίες

Συνάντηση στη Φρανκφούρτη οι ομάδες της Αδριατικής για τηλεοπτικά και χορηγίες

bet365

Το gazzetta.gr σας παραθέτει όλα όσα απασχολούν την Αδριατική Λίγκα και πώς εμπλέκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στη συνέχεια.

Η τελευταία συνδρίαση των μελών της Αδριατικής Λίγκας έγινε στις 24/05. Σε εκείνο το επεισοδιακό Δ.Σ είχε ανακοινωθεί η επιθυμία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (και Μπνέι Χερζλίγια) να συμμετέχουν στη διοργάνωση, αλλά ουδέποτε συζητήθηκε επί της ουσίας.

Το συμπέρασμα με ελληνικό ενδιαφέρον ήταν πως η Αδριατική Λίγκα θα ενημέρωνε τις ομάδες ώστε να παραβρεθούν στο επόμενο συμβούλιο παρουσιάζοντας το πρόγραμμά τους με την υποχρέωση να έχουν πάρει την άδεια της ΕΟΚ.

Έκτοτε έχει περάσει αρκετός καιρός χωρίς την παραμικρή ενημέρωση και αιτία είναι οι κόντρες μεταξύ των ομάδων της ABA League. Κόντρες οι οποίες έφεραν την παράιτηση των Νόβοσελ και Τσαμπαρκάπα, ανθρώπων οι οποίοι ουσιαστικά λάμβαναν τις αποφάσεις.

Οι δύο αυτές θέσεις δεν έχουν αντικατασταθεί κάτι το οποίο αποτελεί εμπόδιο για οποιαδήποτε επίσημη συζήτηση.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ

Μετά από αρκετές μέρες όμως υπάρχει είδηση και αυτή έχει να κάνει με τη συνάντηση των 14 ομάδων με την «MYD».

Στις 18 Ιουνίου στη Φρανκφούρτη οι ομάδες με την εταιρεία που διαχειρίζεται τα τηλεοπτικά δικαιώματα και όλες τις χορηγίες της διοργάνωσης θα κουβεντιάσουν θέματα που τους απασχολούν και διάφορες λεπτομέρειες.

Θεωρείται δεδομένο πως η «MYD» θα δείξει ενδιαφέρον στην προσθήκη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού (αν φυσικά επιμείνουν οι ελληνικές ομάδες στη συμμετοχή τους) καθώς αυτομάτως θα αυξηθούν τα ποσά και στα τηλεοπτικά δικαιώματα και στις χορηγίες.

Όταν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη συνάντηση θα οριστεί ημερομηνία όπου θα διεξαχθεί το νέο Δ.Σ της Αδριατικής Λίγκας στο οποίο θα κληθούν να παραστούν οι εκπρόσωποι των δύο ελληνικών ομάδων. Χωρίς να είναι κάτι επίσημο υπολογίζουν πως θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα