Μαυροκεφαλίδης: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Ιωνικό» (vid)

Gazzetta team
Μαυροκεφαλίδης: «Να κλείσω την καριέρα μου στον Ιωνικό» (vid)
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, παρέα με την Χριστίνα Βραχάλη, απάντησαν στην πρόκληση του Βαγγέλη Καράμπουλα, ενώ ο ψηλός του Ιωνικού μίλησε για την εμπειρία της Α2.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Ιωνικός Νίκαιας Affidea συνεχίζει την παρουσίαση των παικτών του και τις προκλήσεις μεταξύ τους, με οικοδέσποινα την Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Ιωνικός έκανε το «μπαμ» τον προηγούμενο Νοέμβριο με την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη και ο ίδιος μίλησε για την απόφασή του να αφήσει το εξωτερικό για την Α2.

«Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που ο Ιωνικός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Στόχος μου ήταν να μείνω λίγο ακόμα στο εξωτερικό, αλλά ήρθε ο κύριος Τσάπας και με έπεισε να έρθω», είπε και πρόσθεσε για το τι τού είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας: «Δεν χρειάζεται να σου λέει κάποιος κάτι, αρκεί να σε κοιτάει μέσα στα μάτια. Ο Τσάπας είναι πολύ ευθύς άνθρωπος και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε σε μια δύσκολη εποχή και ο Τσάπας δίνει αυτή την εγγύηση, είναι ρομαντικός, ίσως και τρελός. Ο Ιωνικός έχει τον Τσάπα και αυτό αρκεί».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «"Κατέβηκα" επίπεδο, αλλά δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά τα πράγματα. Πρώτη φορά το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα είναι ρόδινα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα», ενώ για τον κόσμο δήλωσε: «Ο κόσμος σού δίνει ενέργεια από το ζέσταμα, από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσεις τη ρουτίνα σου πριν το παιχνίδι, Ήξερα σαν ιστορία το σύλλογο, αλλά δεν ήξερα την δυναμική του. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος δίνει δύναμη σε μια ομάδα που θέλει να πετύχει».

Όσο για παλιά του δήλωση, πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό, σχολίασε: «Ακριβώς. Ισχύει. Θα δούμε. Ποτέ μην λες ποτέ στη ζωή, δεν ξέρεις τι καινούριο σού ξημερώνει. Μακάρι να κάτσω εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου».

Στο τέλος απάντησε στην πρόκληση του Βαγγέλη Καράμπουλα και επέλεξε τον Μάριο Μπατή για το επόμενο δύσκολο challenge.

Ποιο είναι αυτό; Δείτε το βίντεο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα