Καράμπουλας: «Εύκολα ή δύσκολα, ο Ιωνικός θα είναι στην Α1» (vid)

Gazzetta team
Καράμπουλας: «Εύκολα ή δύσκολα, ο Ιωνικός θα είναι στην Α1» (vid)
Ο Ιωνικός Νίκαιας Affidea παρουσιάζει έναν καινούριο τρόπο επικοινωνίας με τον κόσμο του, μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, παρουσιάσεων και... προκλήσεων, που θα βοηθήσει άπαντες να γνωρίσουν καλύτερα τους πρωταγωνιστές στην προσπάθεια της ομάδας να επιστρέψει στην Α1. «Ξεναγός» σ' αυτό τ' οπτικό ταξίδι η Χριστίνα Βραχάλη και ο Βαγγέλης Καράμπουλας έκανε... ποδαρικό!

Ο 37χρονος γκαρντ/φόργουορντ μίλησε για την προσπάθεια που κάνει ο Ιωνικός να βρεθεί στην Basket League, μετά από 32 ολόκληρα χρόνια, αλλά και για την πίεση που υπάρχει, λόγω της μεγάλης ιστορίας του συλλόγου.

«Σίγουρα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση όταν παίζεις σε μια ιστορική ομάδα. Ειδικά τώρα που ο κόσμος βλέπει ότι η ομάδα έχει δυναμώσει σε όλα τα επίπεδα κι είναι ορατό το ενδεχόμενο της Α1. Πιστεύει ακόμα μια πολύ, έρχεται στα εκτός έδρας, ακόμα και στα φιλικά. Αυτό πραγματικά δεν το έχω ξαναδεί. Ο κόσμος δίνει ώθηση στον παίκτη, σου δίνει κίνητρο. Δεν μπορείς να βλέπεις 100 άτομα στην Καρδίτσα και να λες "και να χάσουμε, θα πάρουμε το επόμενο ματς". Νιώθεις ένα χρέος απέναντί τους, αλλά και απέναντι στην ιστορία της ομάδας. Ο Ιωνικός είναι τόσο κοντά στην Α1, μετά από τόσα πολλά χρόνια».

Ο Καράμπουλας στάθηκε και στην προσφορά του προέδρου, Βαγγέλη Τσάπα, και τόνισε: «Είναι να βρεθούν κάποιοι... τρελοί σαν τον Τσάπα, με όραμα και να φτιάξουν μια φοβερή ομάδα. Δεν πήρε μόνος του ο Καράμπουλας τον Φάρο και τον πήγε στην Α1. Είχε τον Σκορδίλη, τον Παπαμακάριο, τον Μπατή, είχε παίκτες δίπλα του.

Αυτό το παρεάκι το δημιούργησε ξανά σε διαφορετική ομάδα ο Τσάπας. Το τι συμβαίνει στο μυαλό του δεν το καταλαβαίνει κανείς, αν δεν τον ζήσει. Δεν είναι ο πρόεδρος με την έννοια του προέδρου που κυριαρχεί σε όλα τα αθλήματα. Προσπαθεί να σε κάνει φίλο, όχι για να κερδίσει κάτι, αλλά γιατί πιστεύει ότι έτσι δημουργείται η οικογένεια, οι ομάδες, μέσα από τη συνεννόηση κι όχι μέσα από την τιμωρία. Τέσσερα χρόνια είμαι μαζί του, έχουν γίνει τόσα, και δεν έχει τιμωρήσει ποτέ κανέναν για το παραμικρό. Θα μου πεις "καλό είναι αυτό;". Προφανώς, είναι καλό, γιατί πετυχαίνει και παίρνει από τον καθένα αυτό που χρειάζεται».

Όσο για το στόχο της ανόδου; «Είναι στο χέρι μας. Εύκολα ή δύσκολα θα το καταφέρουμε. Αυτό που ονειρεύομαι είναι να παίξω στην Α1. Να μάθουμε από τα λάθη των άλλων. Θα έχει πολύ κόσμο στην Α1, έχει μεγάλη ιστορία ο Ιωνικός, τέτοιες ομάδες τις χρειάζεται η μεγάλη κατηγορία».

Οικοδέσποινα σε αυτή τη νέα μορφή επικοινωνίας της ομάδας της Νίκαιας, η Χριστίνα Βραχάλη, η οποία... προκάλεσε τον Καράμπουλα σε διαγωνισμό βολών.

Ποιον συμπαίκτη του διάλεξε ο ίδιος για το επόμενο challenge;

Δείτε το βίντεο

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα