Καράμπουλας: «Αποτυχία αν δεν ανέβει ο Ιωνικός στην A1»

Καράμπουλας: «Αποτυχία αν δεν ανέβει ο Ιωνικός στην A1»
Ο Ιωνικός Νικαίας πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας και ο... μετρ των ανόδων, Βαγγέλης Καράμπουλας μίλησε για τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Basket League.

Οι Νικαιώτες άρχισαν τις εφετινές υποχρεώσεις τους ως το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στην Basket League, επικρατώντας με 81-74 του Απόλλωνα στην Πάτρα και σημειώνοντας την πρώτη εφετινή νίκη. Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Καράμπουλας ξεκαθάρισε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) πως «αν μπαίνεις στα παιχνίδια και νομίζεις πως θα νικήσεις μόνον με τα ονόματα ή τη φανέλα, τότε είσαι χαμένος».

Αναλυτικά...

Βαγγέλη, σε τι ποσοστό είδαμε τη δυναμικότητα του Ιωνικού στην πρεμιέρα;
«Είναι ακόμη πολύ νωρίς και χρειαζόμαστε δουλειά. Θεωρώ πως δείξαμε μόνον το 40% των δυνατοτήτων μας. Έχουμε πολλά πράγματα να δείξουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Που κρίθηκε το παιχνίδι στην Πάτρα;
«Το παιχνίδι κρίθηκε στη συγκέντρωση που δείξαμε στα τελευταία λεπτά και στα λάθη των αντιπάλων. Έτσι καταφέραμε και πήραμε τη νίκη».

Με το ρόστερ που έχετε, θεωρείς πως θα είναι αποτυχία εάν δεν πάρετε την άνοδο;
«Σίγουρα θα είναι αποτυχία, 100%. Όμως, αν μπαίνεις στα παιχνίδια και νομίζεις πως θα νικήσεις μόνον με τα ονόματα ή τη φανέλα, τότε είσαι χαμένος. Όπως είπα, χρειαζόμαστε ακόμη πολλή δουλειά και να δείχνουμε τις δυνατότητες μας στο παρκέ και όχι στα λόγια».

Σε έναν μήνα περίπου, «κλείνεις» τα 37 σου χρόνια και παίζεις σαν 25χρονος. Που οφείλεται αυτό;
«Δεν ξέρω αν παίζω σαν 25χρονος. Ίσως παίζω με την εμπειρία πλέον και όχι με τα πόδια. Στην Πάτρα μπορεί να έπαιξα καλά, στους επόμενους αγώνες μπορεί να παίξουν κάποιοι άλλοι. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα