Νέα ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας κατά του ΑΣΕΑΔ

Νέα ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας κατά του ΑΣΕΑΔ

Gazzetta team
Νέα ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας κατά του ΑΣΕΑΔ
Ο Απόλλων Πάτρας εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά του ΑΣΕΑΔ και της απόφασής του.

Η ανακοίνωση των Πατρινών αναλυτικά:

«Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) εξακολουθεί να μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Στην επιστολή που προώθησε ο Απόλλωνας Πάτρας στην Γραμματεία του ΑΣΕΑΔ, με το αίτημα να μας κοινοποιηθεί αντίγραφο της απορριπτικής απόφασης του Ανωτάτου Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούμε για το σκεπτικό αυτής, μας δόθηκε χθες η απάντηση ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημά μας λόγω των θερινών διακοπών των δικαστηρίων και της διακοπής συνεδριάσεων του ΑΣΕΑΔ κατά τους θερινούς μήνες…

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά λόγια. Τα λέει όλα η απάντηση της Γραμματείας του ΑΣΕΑΔ.

Θα πούμε μόνο ότι είναι σεβαστό το δικαίωμα όλων στις διακοπές, εφόσον μπορούν, και προφανώς δεν θα το κρίνουμε. Πιστεύουμε όμως ότι ο σεβασμός στην ιστορία ενός Συλλόγου που έχει ταυτιστεί με το Μπάσκετ, στους χιλιάδες φιλάθλους του, αλλά και στην προσπάθεια των αθλητών, του τεχνικού επιτελείου, και των παραγόντων του, θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητος και να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης.

Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να προσβάλουν τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας, και μαζί του τη νοημοσύνη μας. Τους παραδίδουμε στην κρίση του φίλαθλου κόσμου, και τους επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει να αναρωτιούνται μετά από μια τέτοια αντιμετώπιση σε βάρος μας γιατί χάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς.

Τέλος, ας μην θεωρούν κάποιοι δήθεν φιλικά προσκείμενοι ότι δεν έγινε αντιληπτή η στάση που κράτησαν στην υπόθεση. Γνωρίζουμε την κατεύθυνση που κινήθηκαν και την προτίμηση που είχαν ως προς την τελική κατάληξη της νομικής επίλυσης του ζητήματος, και είμαστε σίγουροι ότι οι επιλογές τους δεν ήταν προς την πλευρά των συμφερόντων του Απόλλωνα Πάτρας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα