Τεχνικός Διευθυντής στον Ιωνικό Νικαίας ο Καλαμπάκος

Τεχνικός Διευθυντής στον Ιωνικό Νικαίας ο Καλαμπάκος
Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντίνο Καλαμπάκο, ο οποίος ανέλαβε πόστο τεχνικού Διευθυντή.

Για ανταγωνιστικές αποδόσεις, άκου τη θεία Βίστα!

Αναλυτικά

«Ο Ιωνικός Νικαίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Ντίνο Καλαμπάκο ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας. Ο κ. Καλαμπάκος θα πλαισιώσει τον προπονητή μας, κ. Γούναρη και το βοηθό του, Δημήτρη Φράτα ώστε ο Ιωνικός μας να φτάσει εκεί που ανήκει.

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ξεκίνησε την καριέρα του ως παίκτης αγωνιζόμενος στο Παγκράτι, τον Παναθηναϊκό, τον Σπόρτινγκ και τους Αμπελόκηπους.

Την προπονητική του καριέρα την ξεκίνησε ως βοηθός στο Παγκράτι τη σεζόν 1999-2000.

Την επόμενη χρονιά βρέθηκε εκ νέου στον πάγκο του Παγκρατίου ως πρώτος προπονητής. Εν συνεχεία ο κ. Καλαμπάκος βρέθηκε στον Γκυζιακό (2006-2008) για να "μετακομίσει" στο Πέραμα (2008-2012) με το οποίο αγωνίστηκε για δύο χρονιές στην Α2 και μία χρονιά στη Β' Εθνική. Τη σεζόν 2012 αρχικά ήταν προπονητής στην ομάδα του ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας για να ολοκληρώσει τη χρονιά στον Παπάγο.

Από το 2013 έως το 2016 ήταν προπονητής του Παγκρατίου όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Α2 κατηγορία. Τη σεζόν 2015-2016 αναδείχτηκε προπονητής της χρονιάς στην Α2 και έτσι του δόθηκε η μεγάλη ευκαιρία να "μεταπηδήσει" στην Α1 κατηγορία όντας προπονητής στον Κόροιβο Αμαλιάδας απ'όπου αποχώρησε πριν λίγο διάστημα.

Ο νέος τεχνικός Διευθυντής στις πρώτες του δηλώσεις είπε: «Είναι μεγάλη πρόκληση, αλλά και χαρά μαζί, η συμφωνία μου με τον Ιωνικό Νικαίας και η έναρξη της συνεργασίας μαζί του. Δεν έχει νόημα να αναφερθώ εγώ στην ιστορία και τη διαδρομή αυτού του συλλόγου. Θα έχει όμως νόημα, να μπορέσω να βοηθήσω ουσιαστικά στο νέο όραμα που προσπαθούν να υλοποιήσουν οι άνθρωποί του και που ήδη έχει γίνει φανερό, όπως και η επιθυμία για τη συνέχισή του.

Το πλάνο που μου παρουσιάστηκε από τους ανθρώπους της διοίκησης, ήταν πολύ εύκολο να με πείσει να ενταχθώ σε αυτό. Η προτίμηση προς το πρόσωπό μου με τιμά και τους ευχαριστώ γι' αυτήν. Και η επαφή που είχα με τον κόουτς Μάριο Γούναρη έδειξε ότι έχουμε σκέψη και οπτική για το μπάσκετ που μπορεί να φέρει μια άψογη και κυρίως εποικοδομητική συνεργασία.

Ο Ιωνικός με όσα πέτυχε πέρυσι έχει ήδη ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Ο κόσμος του είναι πολύς, παθιασμένος και διψασμένος για να ζήσει την αναβίωση μεγάλων στιγμών. Λόγια και υποσχέσεις δεν προσφέρουν κάτι. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα από τη δουλειά και αυτήν αρχίζουμε άμεσα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα