Κουφός: «Αφιερώνω την άνοδο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας»

Κουφός: «Αφιερώνω την άνοδο σε όσους έχουν προβλήματα υγείας»
Την ανθρώπινη πλευρά του έδειξε ο Στέργιος Κουφός, μετά την άνοδο του Χολαργού στην Basket League.

«Δόξα τω Θεώ! Είναι ένα συναίσθημα που σε κάνει να θες να το αφιερώσεις παντού, να αναγνωρίσεις την προσπάθεια όλων!», είπε αρχικά ο Έλληνας προπονητής στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε για τους παίκτες του, που τον σήκωσαν στα χέρια στη διάρκεια των πανηγυρισμών: «Αυτό είναι κάτι σύνηθες. Για τα παιδιά αυτά και από τον κόσμο του Χολαργού υπάρχει αναγνώριση στο πρόσωπό μου. Ήμουν προπονητής στα 20 μου στην ΕΣΚΑ στο Χολαργό».

Για το «αύριο» στην ομάδα κι αν τον βρει στην ομάδα: «Νομίζω είναι μέρα χαράς. Ήταν δύσκολο να κάνω κάποιον να σκεφτεί ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1, πέρυσι τον Ιανουάριο, δεν μπορούσε κανείς να το διανοηθεί, όχι να ζήσει τώρα αυτές τις στιγμές. Είναι πρωτόγνωρα όλα, είναι τεράστιο το συναίσθημα... Είναι τόση η διαφορά από τις προσδοκίες και ξαφνικά ο Θεός σου δίνει μια τέτοια επιτυχία! Ελπίζω να πορευτούμε καλά και στην Α1, κυρίως διοικητικά».

Τέλος, πρόσθεσε: «Εύχομαι ο Θεός να δίνει υγεία σε όλο τον κόσμο και την αφιερώνω σε όλους τους ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας και είναι κοντά μας και κοντά στο Χολαργό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα