Δημητριάδης: «Μυστικό της επιτυχίας η... χημεία»

Gazzetta team
Δημητριάδης: «Μυστικό της επιτυχίας η... χημεία»
Ο Τάσος Δημητριάδης μίλησε για το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Εθνικό (24/2, 17:00), τονίζοντας πως δεν θέλει να σταθεί στο σερί 18 νικών της ομάδας του, ενώ μίλησε για την χημεία των παικτών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Περιστερίου

Για το ρεκόρ των 18 νικών και το 19-0 που κυνηγάει ο ΓΣΠ: «Δεν θέλω να σταθώ στο ρεκόρ και το σερί των νικών. Η φιλοσοφία της ομάδας, αλλά και η δική μου, είναι να κοιτάμε πάντα κάθε ματς ξεχωριστά. Με τον Αρκαδικό παίξαμε πολύ καλά ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και διαβασμένοι, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση προτεοιμαζόμαστε και για το παιχνίδι, που έρχεται με τον Εθνικό, με το οποίο επιστρέφουμε στο γήπεδο μας μετά από δυο συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες».

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Εθνικό: «Τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό, που έχει πέντε συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι τρεις είναι εκτός έδρας, στο πρωτάθλημα και έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο με την έλευση του νέου προπονητή.

Δουλέψαμε σκληρά όλην την εβδομάδα ώστε το Σάββατο (24/2) να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να κερδίσουμε κι αυτό το ματς. Στον αγώνα του πρώτου γύρου δυσκολευτήκαμε, είναι η αλήθεια αρκετά, αλλά ήταν στην αρχή του πρωταθλήματος, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι.

Ωστόσο, πήραμε τους δυο βαθμούς, το οποίο ήταν και το πιο σημαντικό κι από κει και πέρα δείξαμε τι ομάδα είμαστε με τις επιτυχίες που είχαμε από εκείνη τη νίκη μέχρι τώρα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και σε αυτή την αναμέτρηση».

Για το μυστικό της φετινής πορείας: «Έχω ξαναπεί ότι η χημεία των παικτών και του προπονητικού επιτελείου αποτελεούν τα βασικά… συστατικά για την εικόνα, που παρουσιάζουμε μέσα στο γήπεδο. Καθένας από μας έχει αποδεχθεί τον ρόλο του, ξέρει τι πρέπει να κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές κι όπως αποδεικνύεται κάθε εβδομάδα δεν μένουμε στην θεωρία, αλλά μετουσιώνουμε σε πράξη μέσα στο παρκέ, την ποιότητα και την υπεροπλία που διαθέτουμε ως ομάδα».

Για τον κόσμο του Περιστερίου: «Οι φιλαθλοί μας είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν κάθε εβδομάδα, είτε αγωνιζόμαστε εντός έδρας, είτε εκτός. Αποτελεί την έξτρα ώθηση για όλους μας και με την συμπαράσταση του μας δίνει επιπλέον κίνητρο. Έτσι… τον θέλουμε δίπλα μας και σε αυτό το ματς, ξέρουμε είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο γήπεδο μας και πιστεύω ότι όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια θα είναι ο εκτος παίκτης μας, που θα μας δείξει τον δρόμο για την 19η φετινή νίκη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα