Πανέτοιμος για το All Star Game ο... τριποντέρ Κλαρκ! (vid)

Gazzetta team
Πανέτοιμος για το All Star Game ο... τριποντέρ Κλαρκ! (vid)
Ο Κίκι Κλαρκ έκανε... παπάδες με 10/15 τρίποντα κόντρα στην ΑΕΛ, με τον παίκτη του Περιστερίου να... ζεσταίνεται για τη συμμετοχή του στο All Star Game του ΕΣΑΚΕ!

Aναλυτικά όσα αναφέρει το Περιστέρι για τον τριποντέρ Κλαρκ

Ο ΚιΚι Κλαρκ κι οι συμπαίκτες του μετέτρεψαν σε All Star Game την αναμέτρηση με την ΑΕΛ, σκοράροντας 116 πόντους, με τον Αμερικανό γκαρντ να δείχνει πανέτοιμος για την συμμετοχή του στη μεγάλη γιορτή, που διοργανώνει το ερχόμενο Σαββατοκυριακο (10-11/2) ο ΕΣΑΚΕ στην Πάτρα!

Ο σούπερ σκόρερ του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή του σχετικού πίνακα των παικτών με τους περισσότερους πόντους στην Α2, αλλά και σε αυτός με τα πιο πολλά εύστοχα σουτ έξω από την γραμμή των 6,75μ., έχει κληθεί να συναγωνιστεί με τους καλύτερους σουτέρ της Basket League στον καθιερωμένο διαγωνισμό τριπόντων του ελληνικού All Star Game και με την τελευταία εμφάνιση του δικαιολόγησε απόλυτα αυτή την επιλογή των υπευθύνων.

Ο ΚιΚι Κλαρκ, που όταν βλέπει Λάρισα… σεληνιάζεται, σημείωσε ατομικό ρεκόρ εύστοχων τριπόντων σε ένα παιχνίδι σκοράροντας 10 (σ.σ. σε 15 προσπάθειες), πετυχαίνοντας με αυτόν ον τρόπο 30 από τους 32 συνολικά πόντους του.

Το προηγούμενο ρεκόρ στην καριέρα του ως επαγγελματίας ήταν 9, κάτι που πέτυχε δυο φορές κόντρα στην ομάδα από την Λάρισα, μια στον αντίστοιχο αγώνα του πρώτου γύρου και μια στην παρθενική του σεζόν (2006-07) στην Ελλάδα, όταν αγωνίστηκε ως ρούκι με την φανέλα του Αιγάλεω στην Α1.

Σε 9 σουτ τριών πόντων είχε ευστοχήσει και κατά την θητεία του (2013-14) στο ιταλικό πρωτάθλημα με την φανέλα της θρυλικής Βαρέζε κόντρα στην Βίρτους Μπολόνια.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις 10 βόμβες του τρομερού All Star Αμερικανού, που θυμίζουμε ότι είναι μέλος του Hall Of Fame με τα κατορθώματα του στο NCAA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα