Λάμψη... Διαμαντίδη στην κοπή πίτας του Χολαργού (pics)

Gazzetta team
Λάμψη... Διαμαντίδη στην κοπή πίτας του Χολαργού (pics)
Σε μια λαμπερή τελετή, η ομάδα του Χολαργού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της όπου τιμήθηκαν μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάνος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

«Ενα «μαγικό» πρωινό Κυριακής έζησαν όσοι έδωσαν το παρών, χθες, στο Αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Δημαρχείο Παπάγου – Χολαργού, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕ Χολαργού!

Την εκδήλωση του συλλόγου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο παλαίμαχος αθλητής της Εθνικής ομάδας και του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Παπάγου –Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Σαργκάνης, και Αντώνης Αντωνιάδης, ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, ο εκδότης του περιοδικού «All Star Basket» Βαγγέλης Παπαλιός, ο Ανδρέας Παπαντωνίου, τα μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος, Βασίλης Σκουντής, ο οποίος πραγματοποίησε την παρουσίαση της εκδήλωσης.

Στη θέση τους βρίσκονταν φυσικά, ο προπονητής του Χολαργού, Στέργιος Κουφός, σύσσωμη η ανδρική ομάδα και τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Η αλήθεια είναι ότι το Αμφιθέατρο αποδείχθηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλους όσοι παρευρέθηκαν στο Δημαρχείο για την γιορτή της ομάδας μας. Η αίθουσα κατακλύστηκε από τα περίπου 250 παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου και τους γονείς τους και όλοι μαζί έζησαν πολύ έντονα τις σημαντικές βραβεύσεις που ακολούθησαν. Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου της ΑΕ Χολαργού κ. Τάκη Λαουράκη ο οποίος έκανε μια σύντομη ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και των σημαντικών αλλαγών που έχουν γίνει στην διοικητική λειτουργία του συλλόγου με έμφαση τις Ακαδημίες, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πολύτιμους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας μας. Ξεχωριστή στιγμή η βράβευση του Δημήτρη Διαμαντίδη από τους διοικητικούς ηγέτες του Χολαργού, Γιώργο Δρόσο και Κωνσταντίνο Τούτουζα, όπως επίσης και αυτή του Μάνου Παπαδόπουλου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο οποίος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στο βιβλίο της ιστορίας τόσο της Εθνικής μας ομάδας όσο και του Παναθηναϊκού, γνώρισε την αποθέωση και στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε τα εξής:

«Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και για την τιμή που μου κάνατε με αυτό το βραβείο. Καταρχήν, εύχομαι καλή επιτυχία στον Χολαργό, στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδό του στην Α1. Επειδή όμως από την ημέρα που σταμάτησα το μπάσκετ, ασχολούμαι με τα μικρά παιδιά, θέλω να πω σε όλους ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσουμε τα παιδιά, εκτός από καλοί αθλητές να γίνουν και σωστοί άνθρωποι!».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν δυο ομιλίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρισταμένων από τον ιατρό ενδοκρινολόγο κ. Σαράντη Λειβαδά, με θέμα την πρώιμη ήβη καθώς και από την ψυχολόγο της ομάδας μας κας. Ευδοκίας Ταστσόγλου. Επίσης βραβεύθηκαν: ο πρόεδρος της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ από τον πρόεδρο της ΑΕ Χολαργού, Τάκη Λαουράκη, οι παράγοντες Θοδωρής Σμυρλιάδης, Παύλος Γιαννάτος, Δημήτρης Αλεξιάδης, Γιάννης Νικολάου, ο Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Ακης Καλλινικίδης, οι παλαίμαχοι αθλητές Σπύρος Γεωργουδάκης, Μάκης Δασκαλόπουλος, Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Μάρκος Παπαγιαννίδης (με το βραβείο του φιλάθλου της χρονιάς), αλλά και αθλητές της ομάδας μας που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο Βασίλης Σκουντής από τον Γιώργο Δρόσο και τον προπονητή της ανδρικής ομάδας Στέργιο Κουφό για την πολύχρονη προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό. Με την ευχή όλα τα μέλη της ΑΕ Χολαργού να έχουν μια υγιή μπασκετική χρονιά η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας. Το τυχερό τμήμα των ακαδημιών κέρδισε το μεγάλο δώρο μια αναμνηστική μπάλα με την υπογραφή του Δημήτρη Διαμαντίδη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα