Αλεξανδρής: «Έχω υποστεί κακουργήματα, αυτό που έγινε ήταν πλημμέλημα»

Gazzetta team
Αλεξανδρής: «Έχω υποστεί κακουργήματα, αυτό που έγινε ήταν πλημμέλημα»
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στη διαιτησία του ματς με την Δόξα Λευκάδας και στο δύσκολο πρόγραμμα του Ηρακλή που έρχεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα Λευκάδας (ήττα του Ηρακλη με 75-77) Ιβανώφειο:

«Ήταν μια πολύ άσχημη ήττα. Μας κοστίζει πάρα πολύ. Είμαι δύο χρονιά εδώ και σε αυτό το γήπεδο είναι η δεύτερη ήττα που υφίσταται η ομάδα. Στεναχωρήθηκα γιατί όλα λειτούργησαν πάρα πολύ καλά μέχρι πριν αυτό το παιχνίδι. Είχαμε μια πολύ καλή νίκη απέναντι στον Εθνικό, ο πρόεδρος μας πλήρωσε μέσα στην εβδομάδα, υπήρχε πολύ καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Είναι ένα πρόβλημα που είπαμε κι άλλες φορές, πως έρχονται οι ομάδες εδώ και μας παίζουν πολύ κλειστά. Κι όταν χάνεις όλα αυτά τα σουτ είναι λογικό και επειδή είναι δυνατές ομάδες, ο κόσμος πιστεύει πως είναι της σειράς κι ας μην έχουν ιστορία. Δεν είναι έτσι όμως. Η Λευκάδα έχει το μπάτζετ που είχαμε εμείς πέρσι και στόχος της είναι να ανέβει. Δεν δικαιολογώ κανέναν. Νιώθω και καταλαβαίνω την πικρία και τις εκδηλώσεις του κόσμου. Την στεναχώρια που εξέφρασαν απέναντι σε όλους μας, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Εμείς δεν το βάζουμε κάτω. Θα συνεχίσουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος να πετύχουμε αυτό που έχουμε σαν στόχο».

Για την διαιτησία και το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Μιλάτε με έναν άνθρωπο που έχει υποστεί κακουργήματα. Το σημερινό ήταν πλημμέλημα για ‘μένα. Και οι ήττες μέσα στο πρόγραμμα είναι. Ο Φάρος πέρσι έκανε πέντε ήττες, τερμάτισε πέμπτος και ανέβηκε κατηγορία. Η ομάδα μας είναι δομημένη για να ανέβει στην Α1. Αυτός είναι ο στόχος. Τώρα πόσες ήττες θα κάνουμε και πόσες νίκες, ο στόχος μας ενδιαφέρει και φυσικά το κάθε παιχνίδι θα το βλέπουμε ξεχωριστά. Ειλικρινά στεναχωρήθηκα γιατί πικράθηκε ο πρόεδρος και το μόνο που θέλω είναι να δίνω χαρά σε αυτόν τον άνθρωπο και μαζί με αυτό πικράθηκε και ο κόσμος. Γεμίσαμε πάλι το Ιβανώφειο κι έφυγε ο κόσμος πικραμένος. Αυτό είναι κάτι που με σκοτώνει. Πρέπει όμως να δουλέψουμε πάνω στο κομμάτι που αντιμετωπίζουμε στις κλειστές άμυνες».

«Από αύριο ξεκινάει ανασύνταξη. Έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση. Είπαμε κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και ειδικά τα εκτός έδρας», ανέφερε στο τέλος.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα