Το promo του Περιστερίου ενόψει Καρδίτσας (vid)

Gazzetta team
Το promo του Περιστερίου ενόψει Καρδίτσας (vid)
To Περιστέρι θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Α2 και η ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσίασε το promo video ενόψει του αγώνα με την Καρδίτσα.

Η ανακοίνωση του ΓΣΠ

«Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου ενόψει της επερχόμενης εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Καρδίτσα (25/11, 17.00).

Η ομάδα μας θα υποδεχτεί τους αντιπάλους της με στόχο την 7η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια της Α2, προκειμένου να διατηρηθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την σημαντική εκτός έδρας επιτυχία με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας, ο ΓΣΠ επιστρέφει στο σπίτι του, όπου περιμένει από τον κόσμο να δώσει για άλλη μια φορά βροντερό "παρών" και να τον σπρώξει ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα, ωστόσο, δεν λείπουν για το Νίκο Καραγιάννη, καθώς δεν έχει στην διάθεση του τον Αλέξανδρο Σιγκούνα. Ο εκρηκτικός φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τρίτης και οι αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία δέκα ημερών από τις υποχρεώσεις της ομάδας.

Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή (24/11) αλλά θεωρείται σχεδόν απίθανο να αγωνιστεί στο ματς με την Καρδίτσα.

Όλοι οι υπόλοιποι, πλην του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, είναι ετοιμοπόλεμοι και θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να έρθει μια ακόμα νίκη για την ομάδα μας».

Δείτε το promo video για την επικείμενη αναμέτρηση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα