Όταν το Μαρούσι κέρδιζε τη Βαλένθια! (pics)

Όταν το Μαρούσι κέρδιζε τη Βαλένθια! (pics)

Όταν το Μαρούσι κέρδιζε τη Βαλένθια! (pics)
Σαν σήμερα (17/10), πριν από 17 χρόνια, άρχισε το ταξίδι του Αμαρουσίου ως την κατάκτηση του Κυπέλλου Σαπόρτα με τη νίκη επί της Βαλένθια!

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας αντιμετώπισε το Μαρούσι στην πρεμιέρα του Κυπέλλου Σαπόρτα τη σεζόν 2000-01, σε ένα παιχνίδι όπου οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με 82-75 μπροστά σε 1.200 φιλάθλους τους που γέμισαν ασφυκτικά το κλειστό του Αγίου Θωμά.

Η ανακοίνωση της ομάδας των βορείων προαστίων για την επέτειο

«Σαν σήμερα στις 17 Οκτώβρη του 2000, πριν 17 χρόνια ξεκίνησε το ταξίδι της ομάδας μας προς την κορυφή με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Σαπόρτα. Πρώτη αντίπαλος η Valencia Basket Club (πρωταθλήτρια Ισπανίας 2016-17) μια ομάδα με παράδοση στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το Μαρούσι μας είχε δύσκολο έργο όμως στον γεμάτο από 1.200 φιλάθλους μας Άγιο Θωμά ήταν πολύ δύσκολο να χάσει. Αν και βρέθηκε να χάνει με 55-66 στο 30', έκανε ένα φοβερό 27-9 στο τέταρτο δεκάλεπτο και πήρε τη νίκη με 82-75, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για την χρυσή πορεία που θα ακολουθούσε. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γιώργος Μασλαρινός που σημείωσε 30 πόντους, ενώ είχε άξιους συμπαραστάτες τον Vasco Efthimov με 18 και τον Ashraf Amaya με 19 πόντους αντίστοιχα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα