Παντελάκης: «Στενάχωρη η απώλεια του Νταή»

Παντελάκης: «Στενάχωρη η απώλεια του Νταή»

Gazzetta team
Παντελάκης: «Στενάχωρη η απώλεια του Νταή»

bet365

Ο Γιώργος Παντελάκης στάθηκε στην απώλεια του Αντώνη Νταή, μετά την νίκη του Ολυμπιακού, επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε σχετικά: «Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχουμε να πούμε πολλά για το αγωνιστικό κομμάτι. Είναι, όμως, ιδιαίτερο γιατί ισοφαρίσαμε και το ρεκόρ των Χάσκις στις νίκες, και από μόνο του αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Η ομάδα έκανε το ροτέισιον που έπρεπε, για να ξεκουράσουμε τις παίκτριες που έπαιξαν πολύ την Πέμπτη στο ΣΕΦ. Αυτά, όμως, είναι πράγματα δευτερευούσης σημασίας, γιατί πραγματικά θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια και στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και στον στενό κύκλο του Αντώνη Νταή. Ένας άνθρωπος εργάτης του χώρου και είναι πολύ στενάχωρη για όλους μας η απώλειά του».

Από πλευράς παικτριών, η Άννα Σπυριδοπούλου υποστήριξε: «Ήταν ουσιαστικά ένα ξεμούδιασμα για εμάς, μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήμασταν σοβαρές σε όλη την διάρκειά του και παίξαμε αρκετά καλά. Από την μεριά μου, θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του κυρίου Αντώνη Νταή για την απώλειά του. Ενός ανθρώπου, που πρόσφερε πάρα πολλά στο ελληνικό μπάσκετ».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα