Ολυμπιακός: Για τις 106 σερί νίκες και το απόλυτο ρεκόρ!

Ολυμπιακός: Για τις 106 σερί νίκες και το απόλυτο ρεκόρ!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ολυμπιακός: Για τις 106 σερί νίκες και το απόλυτο ρεκόρ!

bet365

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου με στόχο το ροζ φύλλο, με το οποίο θα σπάσει το απόλυτο ρεκόρ νικών και θα γράψει ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ.

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού έχει 122 συνεχόμενες νίκες στην Ελλάδα, μετράει 105 σερί στο πρωτάθλημα και με νίκη επί της ομάδας του Αγίου Δημητρίου στη βοηθητική αίθουσα του ΣΕΦ (14/12, 15:00) θα φτάσει τις 106 σερί, προσπερνώντας το ρεκόρ του Αθηναϊκού.

Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου είναι αμφίβολη για την αναμέτρηση καθώς ταλαιπωρείται από ίωση ενώ η Μαρία Αυτζή ξεπέρασε τον τραυματισμό της και τέθηκε κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Παντελάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις: Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Μαρία Αυτζή και Βασιλική Λούκα.

Για το παιχνίδι ο προπονητής Γιώργος Παντελάκης δήλωσε: «Σίγουρα πρόκειται για ένα ματς ελληνικού πρωταθλήματος, που εμείς το βλέπουμε από τη δική μας οπτική γωνία. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αφού θέλουμε τη νίκη για να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε το ρεκόρ με τις συνεχόμενες νίκες στην Α1, όμως σίγουρα θα μας κάνει χαρούμενους εφόσον επιτευχθεί αυτό. Βλέπουμε το ματς με την Δάφνη ως έναν τρόπο να ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας και ενόψει του αγώνα που θα δώσουμε την άλλη εβδομάδα στην Ουγγαρία για το Eurocup».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα