Καπογιάννη: «Ένιωσα από κοντά τι θα πει 6ος παίκτης»

Καπογιάννη: «Ένιωσα από κοντά τι θα πει 6ος παίκτης»

Gazzetta team
Καπογιάννη: «Ένιωσα από κοντά τι θα πει 6ος παίκτης»

bet365

Η Ελένη Καπογιάννη πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στον πάγκο του Παναθηναϊκού και στάθηκε τόσο στην βοήθεια από τον κόσμο, όσο και στις αλλαγές που γίνονται στον τρόπο με τον οποίο θα παίζει η ομάδα.

Η έμπειρη προπονήτρια μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαι ικανοποιημένη για πρώτο ματς και τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αλλάζουμε μερικά πράγματα και προσπαθούν να προσαρμοστούν. Πάντως από αυτό που είδα είμαι ικανοποιημένη και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα παίξουμε ακόμα καλύτερα.Αν εστιάσουμε στην άμυνα θα έχουμε ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα και σίγουρα μπορούμε να αγωνιστούμε καλύτερα.Για τον κόσμο έχω να πω ότι ένιωσα από κοντά τι θα πει έκτος παίκτης και σίγουρα είναι πολύ σημαντικοί για εμάς οι φίλαθλοι μας αφού στηρίζουν και δίνουν ώθηση στην ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα