Σταμάτη: «Χαιρόμαστε που ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην Α1»

Gazzetta team
Σταμάτη: «Χαιρόμαστε που ο Παναθηναϊκός επανήλθε στην Α1»

bet365

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Εβίνα Σταμάτη εξήγησε ότι στόχος των «ερυθρόλευκων» τη σεζόν 2019/20 είναι το αήττητο στην Ελλάδα και η καλή πορεία στην Ευρώπη ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Α1.

Η έμπειρη γκαρντ δήλωσε στην αρχική της τοποθέτηση στη Media Day του Ολυμπιακού: «Στόχος μας φέτος όπως και κάθε χρονιά είναι το πρωτάθλημα και η διατήρηση του αήττητου και από κει κι έπειτα να κάνουμε κάτι καλύτερο στην Ευρώπη. Πρώτος μας στόχος είναι να περάσουμε από τα προκριματικά με την BLMA και μετά να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε στην Ευρωλίγκα»

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει την εμπειρία για τέτοιες αναμετρήσεις, η Σταμάτη δήλωσε: «Σίγουρα η περσινή χρονιά ήταν ένα πολύ καλό μάθημα και τεστ για εμάς. Είδαμε τον πραγματικό ανταγωνισμό. Πολύ καλές ομάδες και αθλήτριες. Δείξαμε ότι μπορούμε να φανούμε ανταγωνιστικές αλλά θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο από πέρσι» και πρόσθεσε για το επίπεδο της ετοιμότητας ότι: «Καθημερινά δουλεύουμε για το κάτι παραπάνω. Σίγουρα κάποια μέρα κερδίζουμε και κάτι περισσότερο. Είμαστε εδώ κάθε μέρα για πολλές ώρες. Γυρίσαμε και από δύο δυνατά φιλικά στην Ουγγαρία και δείξαμε ότι είμαστε σε πολύ καλό στάδιο, είχαμε όμως και κάποιες αδυναμίες, τις οποίες και πρέπει να διορθώσουμε τις επόμενες ημέρες. Έχουμε ένα στόχο και αυτός δεν είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να φτάσουμε και στο στόχο μας συλλογικά».

Σε ερώτηση αν υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό επειδή ανέβηκε στην Α1 ο Παναθηναϊκός, η αρχηγός του Ολυμπιακού υποστήριξε: «Δεν θα τον αντιμετωπίσουμε πρώτη φορά. Ξέρουμε την πίεση από αυτά τα παιχνίδια. Χαιρόμαστε που ο Παναθηναϊκός επανήλθε στα σαλόνια της Α1 γιατί κι εμείς αλλά και εκείνος όπως φαντάζομαι, θέλουμε να παίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Τέλος, μίλησε για τον κόσμο της ομάδας λέγοντας: «Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί μας δίνει πάντα κίνητρο και τον περιμένουμε στις 25 του Σεπτέμβρη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα