Παντελάκης: «Να υπερασπιστούμε το νταμπλ»

Παντελάκης: «Να υπερασπιστούμε το νταμπλ»

Gazzetta team
Παντελάκης: «Να υπερασπιστούμε το νταμπλ»

bet365

Ο Γιώργος Παντελάκης και η Τζέσικα Τόμας μίλησαν μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Νίκη Λευκάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού: «Χαρήκαμε το παιχνίδι και κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στη Νίκη Λευκάδας. Παίξαμε όμορφο μπάσκετ και κατακτήσαμε μία ακόμα νίκη, η οποία μας έδωσε και την πρόκριση στους τελικούς. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσουμε και την Σωτηρίου που είχε ένα μικροτραυματισμό. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο να κατακτήσουμε και αυτό το νταμπλ. Θα δουλέψουμε και θα είμαστε έτοιμοι στο 100% μας για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας».

Από την μεριά της η Τζέσικα Τόμας ανέφερε... «Πιστεύω ότι παρότι δεν μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένες στο παιχνίδι μας. Κάναμε βέβαια πολύ καλή δουλειά στο ομαδικό κομμάτι, μοιράσαμε καλά την μπάλα, όμως σίγουρα δεν πρόκειται για το τέλειο παιχνίδι από πλευράς απόδοσης για μας.

Είμαι ενθουσιασμένη που προκριθήκαμε στους τελικούς! Πρέπει να τελειώσουμε την σειρά και να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και στη συνέχεια να διασκεδάσουμε όλοι μαζί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα