Ολυμπιακός: Μέρος της προπόνησης η Σπυριδοπούλου

Ολυμπιακός: Μέρος της προπόνησης η Σπυριδοπούλου

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Μέρος της προπόνησης η Σπυριδοπούλου

bet365

Την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών στρέφει ο Ολυμπιακός, μετά την δεύτερη νίκη στην Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν την Δάφνη στον Άγιο Δημήτριο (17/02, 16:45), για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος είναι 100η σερί νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Άννα Σπυριδοπούλου, που έμεινε εκτός από το ευρωπαϊκό ματς, ακολούθησε μέρος της προπόνησης (16/02). Ρίτα Ρασίντ και Μίρνα Μάζιτς εξακολουθούν να είναι στα... πιτς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Άννα Νίκη Σταμολαμπρου, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο προπονητής Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: «Για εμάς ο σκοπός μας είναι ίδιος. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη μας στην Euroleague, την δεύτερη στην διοργάνωση, όμως δεν μένουμε εκεί. Θέλουμε το αήττητο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και αυτός είναι ο στόχος μας απέναντι στην Δάφνη. Είναι ένα ματς για το πρωτάθλημα και έχουμε επικεντρωθεί 100% σε αυτό. Προέχει η αναμέτρηση στον Άγιο Δημήτριο και μετά το ιδανικό κλείσιμό μας στην Ευρωλίγκα απέναντι στην Αβενίδα στην Ισπανία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα