Παντελάκης: «Σε κάθε ματς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι»

Παντελάκης: «Σε κάθε ματς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι»

Gazzetta team
Παντελάκης: «Σε κάθε ματς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι»

bet365

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το παιχνίδι απέναντι στα Καλύβια, με τον Γιώργο Παντελάκη να τονίζει ότι πρόκειται για μια πολύ επικίνδυνη αναμέτρηση.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «Μετά από την Euroleague και την αναμέτρηση με την Hatay BB στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα και αγωνίζεται την Κυριακή (03/02, 17:30) στην έδρα του ΓΑΣ Καλυβίων για την 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ως στόχο να παραμείνουν αήττητες σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και να πάρουν ένα ακόμα ροζ φύλλο αγώνα με όμορφο μπάσκετ. Ο Γιώργος Παντελάκης θα έχει στην διάθεσή του την Ιβάνα Τίκβιτς, η οποία πήρε την θέση της Μίρνα Μάζιτς στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα κάνει το ντεμπούτο της στην Α1 Γυναικών. Αναφορικά με την Μίρνα Μάζιτς, η Κροάτισσα σέντερ υπέστη κάταγμα στον αντίχειρα του δεξιού της χεριού και θα μείνει 25-30 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης. Η αποστολή του Θρύλου για την αναμέτρηση με τον ΓΑΣ Καλυβίων αποτελείται από τις: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Εβίνα Σταμάτη, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Γιώργος Παντελάκης δήλωσε για την αναμέτρηση ότι: «Είναι μία έδρα που πρέπει να προσέξουμε γιατί ο ΓΑΣ Καλυβίων είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είναι ένα παιχνίδι που από την αρχή της σεζόν το είχαμε σημειώσει στο πρόγραμμά μας και είχαμε τονίσει ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Συνεχίζουμε να έχουμε ως στόχο να παραμείνουμε αήττητοι σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις και φυσικά χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας το παιχνίδι της Τετάρτης στην Ρίγα. Αξίζει να πούμε για αυτό το παιχνίδι, ότι σε εμάς δεν αλλάζει κάτι στον τρόπο που σκεφτόμαστε. Σε κάθε ματς θέλουμε να παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι και αυτός είναι ο σκοπός και σε αυτήν την αναμέτρηση στην Euroleague».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα