Χωρίς Σπυριδοπούλου ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα

Χωρίς Σπυριδοπούλου ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα

Gazzetta team
Χωρίς Σπυριδοπούλου ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα

bet365

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί τις υπηρεσίες της Άννας Σπυριδοπούλου για το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου (02/12, 15:30), το οποίο θα γίνει στο κλειστό «Παναγιώτης Σαλπέας».

Η διεθνής φόργουορντ αποκόμισε τραυματισμό από την αναμέτρηση με την Χατάι και θα μείνει εκτός από το ματς με την Ελευθερία Μοσχάτου (02/12, 15:30), ώστε να επιστρέψει κόντρα στην ΤΤΤ Riga (05/12).

Η 5η αγωνιστική της Α1 Γυναικών θα βρει τις «ερυθρόλευκες» στο κλειστό «Παναγιώτης Σαλπέας» και ο προπονητής, Γιώργος Παντελάκης, δήλωσε: «Επιστρέφουμε στην Α1 Γυναικών και σκοπός μας είναι μονάχα η νίκη όπως εξάλλου και σε όλα τα παιχνίδια. Το ματς με την Χατάι ανήκει στο παρελθόν και πλέον επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και την Ελευθερία Μοσχάτου. Σκοπός είναι παίξουμε όμορφο μπάσκετ και να χαρίσουμε όμορφο θέαμα στον κόσμο που θα έρθει στο "Παναγιώτης Σαλπέας" για να μας παρακολουθήσει από κοντά. Μπορεί να μην είναι η έδρα μας, όμως ο Πειραιάς είναι το σπίτι μας και πάντα είμαστε χαρούμενοι όποτε παίζουμε εδώ».

Η αποστολή για το παιχνίδι: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Μαρία Αυτζή και Χριστίνα Λίτση.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα