Δικαιώθηκε και λαμβάνει 100.000 ευρώ ο Ολυμπιακός

Δικαιώθηκε και λαμβάνει 100.000 ευρώ ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Δικαιώθηκε και λαμβάνει 100.000 ευρώ ο Ολυμπιακός

bet365

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη με την Ερλάνα Λάρκινς, η οποία καλείται πλέον να καταβάλει περίπου 100.000 ευρώ έπειτα από την εκδίκαση του BAT.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ολυμπιακός ήλθε σε συμφωνία με την άλλοτε πρωταθλήτρια στο WNBA, Ερλάνα Λάρκινς, η οποία υπέγραψε μεν το συμβόλαιό της με τις «ερυθρόλευκες» όμως δεν ήλθε ποτέ στην Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και ο χορηγός των πρωταθλητών Ελλάδος, Γιώργος Λεριώτης, ήταν διατεθειμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα προσφεύγοντας στο όργανο της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ. Έτσι η Αμερικανίδα σέντερ καλείται πλέον να πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ...

Πιο συγκεκριμένα το ΒAT αποφάσισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να λάβει 71.250 δολάρια και 3.780 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του +5% που είναι οι τόκοι) από την Λάρκινς και τους εκπροσώπους της, την ώρα που η πλευρά της πρέπει να πληρώσει αποζημίωση και δικαστικά έξοδα που είναι κοντά στις 25 χιλιάδες ευρώ!

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα