Φασούλας: «Ίδια δύναμη με τους άνδρες η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού»

Φασούλας: «Ίδια δύναμη με τους άνδρες η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Φασούλας: «Ίδια δύναμη με τους άνδρες η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού»

bet365

Ο Παναγιώτης Φασούλας τόνισε πως το γυναικείο τμήμα του Ολυμπιακού αξίζει στήριξης από τον κόσμο, καθώς έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη με την ανδρική ομάδα.

Ο τζένεραλ μάνατζερ των «ερυθρολεύκων», που τις εκπροσώπησε στην κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, μαζί με την τιμ μάνατζερ Εύη Δημητράτου, υποστήριξε: «Είναι μια χρονιά-σταθμός και στροφής για τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσπαθεί με ένα πιο ανανεωμένο έμψυχο δυναμικό να πρωταγωνιστήσει και να πετύχει τους στόχους του. Εννοείται πως αυτοί είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα και βεβαίως να έχει μια σαφώς καλύτερη πορεία στην Ευρώπη από τα προηγούμενα χρόνια. Πιστεύω ότι είναι μέσα στo πλαίσιo του εφικτού αυτό κι αν πάμε χωρίς κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματισμών με τις αθλήτριές μας, οι οποίες θα γυρίσουν από τις υποχρεώσεις τους με την εθνική ομάδα, για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης της Euroleague θα έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά που θα είναι και άκρως ενδιαφέρουσα».

Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι με αξεπέραστο Live Στοίχημα! (21+)

Επίσης, αναφέρθηκε στον κόσμο του Ολυμπιακού, τον οποίο θα ήθελε να τον δει να έρχεται μαζικά στο κλειστό της Γλυφάδας: «Για εμάς το ενδιαφέρον στοίχημα είναι να έρθει περισσότερος κόσμος από πέρυσι στο γήπεδο, να δουν την προσπάθεια που γίνεται από τις παίκτριες του Ολυμπιακού, η οποία είναι σημαντική, γιατί έχει το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη με της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι στόχοι είναι κοινοί, δηλαδή το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, τα κορίτσια θέλουν να φέρουν επιτυχίες στο σύλλογο και καλό θα είναι να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθειά τους».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Παντελάκης, από την πλευρά του, είπε: «Ο Ολυμπιακός πάντα έχει ως στόχο τους τίτλους και εννοείται πως αυτό που θέλουμε και αυτήν τη χρονιά είναι να συνεχίσουμε το αήττητό μας και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Είναι μια διαφορετική χρονιά για εμάς, γιατί ξεκινάμε τις υποχρεώσεις με την προκριματική φάση της Euroleague, έχοντας ένα ανανεωμένο και άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ για τη νέα σεζόν. Πιστεύω ότι μπορούμε και να διακριθούμε στην Ευρώπη και να φέρουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους στο σύλλογό μας. Σκοπός μας είναι ο κόσμος να χαρεί το μπάσκετ που θα παίξει η ομάδα μας και να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα