Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Λικέντρα Τζόνσον

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Λικέντρα Τζόνσον

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Λικέντρα Τζόνσον

bet365

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση της Λικέντρα Τζόνσον η οποία επέστρεψε στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση των νταμπλούχων Ελλάδας αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Λικέντρα Τζόνσον. Η Αμερικανίδα αθλήτρια καλαθοσφαίρισης (ημερομηνία γέννησης 20/03/1989), έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται ως σέντερ.

Προηγούμενες ομάδες

2008-12 Michigan State (NCAA)

2012-13 Northland Basket Lulea (Σουηδία)

2013-15 Eλληνικό

2015-17 Ολυμπιακός

2017-18 Φάρος Κερατσινίου

Η Λικέντρα Τζόνσον δήλωσε στον olympiacossfp.gr :

«Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που επιστρέφω στην κορυφαία ομάδα της Ελλάδας. Πέρασα δύο τέλεια χρόνια στον Ολυμπιακό, κατακτήσαμε δύο νταμπλ, παίξαμε για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Πέρσι αγωνίστηκαν στον Φάρο, αλλά πιστεύω ότι η καρδιά μου ανήκει εδώ.

Θέλω τόσο πολύ να φορέσω και πάλι την φανέλα του Ολυμπιακού και είμαι πολύ χαρούμενη που θα παίξω στην ομάδα έχοντας τον κόουτς Παντελάκη ως προπονητή μου. Για μένα είναι ευχαρίστηση να είμαι σε αυτόν τον σύλλογο. Ξέρω που βρίσκομαι, αγαπώ πάρα πολύ τους οπαδούς μας και είμαι σίγουρη ότι έχουμε την ποιότητα για να παραμείνουμε στην κορυφή της Ελλάδας και γιατί όχι να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Εύχομαι να επιτύχουμε όλους τους στόχους μας την χρονιά που έρχεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα