Οι εξηγήσεις του Μίσσα για το +73 με τον Παναθηναϊκό

Γιάννης Σταυρουλάκης
Οι εξηγήσεις του Μίσσα για το +73 με τον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Ολυμπιακός... σκόρπισε τον Παναθηναϊκό με 102-29 για την Α1 Γυναικών και ο Κώστας Μίσσας εξήγησε τον λόγο που οι «ερυθρόλευκες» δεν κατέβασαν ταχύτητα.

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού άρχισε με σύνθεση... ανάγκης τις υποχρεώσεις της στο εφετινό πρωτάθλημα αφού η συμμετοχή της στην Α1 Γυναικών οριστικοποιήθηκε την τελευταία στιγμή. Σήμερα το «τριφύλλι» γνώρισε βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό με 102-29 στη Γλυφάδα και ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Κώστας Μίσσας εξήγησε την επιλογή των γηπεδούχων.

«Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντα ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και το ξέρουμε αυτό. Εμείς κοιτάξαμε από την αρχή του παιχνιδιού να είμαστε σοβαροί και παράλληλα να κερδίσουμε και μερικά πράγματα από θέματα τακτικής, που θα τα χρειαστούμε και αργότερα στην πορεία μας. Τώρα και εμείς, με την ίδια λογική πρέπει να συνεχίσουμε, με δουλειά και σοβαρότητα. Θα πω για άλλη μία φορά ακόμα, όπως είχα πει και μετά το Eurocup, ότι είμαστε Ολυμπιακός, συνεπώς έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη σε οτιδήποτε κάνουμε στην προπόνηση αλλά και στο γήπεδο».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα