Σταμάτη: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Σταμάτη: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Σταμάτη: «Πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Η Εβίνα Σταμάτη μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σέπσι (14/12, 18:30) στο Σφάντου Γκεόργκε της Ρουμανίας για τα μπαράζ του Eurocup!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στόχος της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού είναι ένα  αποτέλεσμα που θα τη φέρει σε πλεονεκτική θέση ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (21/12, 18:00) και ένα βήμα πριν την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Αρχικά η Εβίνα Σταμάτη είπε στην ιστοσελίδα του osfp.gr ότι «πρέπει  να παρουσιαστούμε πολύ σοβαρές και στα 40 λεπτά. Σίγουρα επενδύουμε πάρα πολύ στην άμυνα μας. Θεωρούμε ότι μόνο παίζοντας καλά στην άμυνα μπορούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Η Σέπσι έχει μια δυνατή έδρα από όσο γνωρίζουμε και στηρίζεται πολύ στις ξένες παίκτριες της. Εμείς το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να παρουσιαστούμε 100% συγκεντρωμένες για να έχουμε και το ψυχολογικό αβαντάζ για την επόμενη εβδομάδα που θα παίξουμε στην έδρα μας».

Σχετικά με το τι πρέπει να ξεχάσει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με τη Ρίγα και τι πρέπει να κρατήσει από όλη την πρώτη φάση του Eurocup, είπε: «Στο παιχνίδι στη Ρίγα δεν δείξαμε συνοχή σαν ομάδα όταν παρουσιάστηκαν δύσκολες καταστάσεις. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αλλάξουμε, σε αντίθεση με τη Ρίγα που όταν πλησιάσαμε κοντά έδειξε πως είναι ομάδα και μπόρεσε να κερδίσει στις λεπτομέρειες. Τώρα σχετικά με το Eurocup κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις γιατί μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τις νίκες. Τουλάχιστον αυτό έδειξε η πορεία μας, δηλαδή ότι μέσω της άμυνας μπορέσαμε και πήραμε τα θετικά αποτελέσματα».

Τέλος η Εβίνα Σταμάτη έκλεισε τις δηλώσεις της λέγοντας πως «είμαστε πολύ θετικές και πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας. Οπότε νομίζω ότι δεν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας από τη νίκη. Δεδομένου ότι δεν έγινε αυτό στη Ρίγα και πρέπει να περάσουμε μέσω των μπαράζ, νομίζω ότι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη».

Best of internet