Τσαγκρώνης: «Δεν θα δοθούν εισιτήρια»

Gazzetta team
Τσαγκρώνης: «Δεν θα δοθούν εισιτήρια»

bet365

Ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης τονίζει πως οριστική απόφαση για το ματς του Ηρακλή με την ΑΕΚ για τον αγώνα μπαράζ, θα υπάρξει μέχρι το βράδυ της Τετάρτης (24/04), ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα δοθούν εισιτήρια ή προσκλήσεις.

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ μίλησε ραδιοφωνικό σταθμό «Arena Fm» για το παιχνίδι που θα κρίνει την τρίτη ομάδα που θα ανέβει στην Α2: «Ο αγώνας έχει οριστεί να διεξαχθεί στις 3.30 το μεσημέρι τη Δευτέρα στα Τρίκαλα. Έχουμε συμφωνήσει και με το κρατικό κανάλι που θα δείξει το παιχνίδι. Βεβαίως, υπάρχει και μια συζήτηση με την Αστυνομία, αν μπορεί να καλύψει τη διεξαγωγή του αγώνα. Είμαστε σε συνομιλίες, θα ξέρουμε εντός ολίγου».

Για τα εισιτήρια και τις συνθήκες: «Δε θα δοθούν ούτε προσκλήσεις, ούτε εισιτήρια, ούτε τίποτα. Θα γίνει με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, με κόσμο από την περιοχή γενικώς. Και επειδή υπάρχει έντονο στοιχείο της ΑΕΚ στα Τρίκαλα, τι να κάνουμε; Με αυτή τη λογική, δεν πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, αφού οπαδοί των δύο ομάδων υπάρχουν παντού».

Όσο την πρόταση του Ηρακλή να γίνει στην Αθήνα ο τελικός τόνισε: «Εμένα δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για αίτημα διεξαγωγής του αγώνα στην Αθήνα, που θα είναι και ακόμα πιο επικίνδυνο. Ως το βράδυ θα ξέρουμε οριστικά για το που θα γίνει το παιχνίδι».

 

Τελευταία Νέα