Honda Spirior: Με έμφαση στην τεχνολογία

Honda Spirior: Με έμφαση στην τεχνολογία
Το Spirior της Dongfeng Honda Automobile έκανε την επίσημη πρώτη της στο Πεκίνο, με τη μορφή concept, προαναγγέλλοντας όμως τη νέα γενιά του μοντέλου.

Η πολύ καλή συνεργασία της Honda Ιαπωνίας με την Dongfeng Honda Automobile, αποδίδει καρπούς, με το νέο Spirior concept να είναι το τελευταίο τους δημιούργημα.

Πρόκειται για το κινέζικο Accord, και ουσιαστικά τη νέα γενιά του μοντέλου. Δίνει έμφαση στην τεχνολογία και όπως υπόσχονται οι ιθύνοντες της εταιρείας θα έχει δυναμική αισθητική και επιδόσεις, όπως και εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας.

Το πρωτότυπο που απεικονίζεται, με την εντυπωσιακή μάσκα, τους μεγάλους τροχούς, τις δυο οβάλ εξατμίσεις, ενσωματωμένες στον όμορφο πίσω προφυλακτήρα και το χαμηλωμένο αμάξωμα, συνθέτουν ένα σύνολο, αρκετά εντυπωσιακό, με δεδομένο ότι οι αλλαγές που θα υποστεί μέχρι να φθάσει στην παραγωγή στο τέλος του χρόνου θα είναι ελάχιστες.

Με τον καλό diesel κινητήρα των 1,6 λίτρων της Honda θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή και για τη δική μας αγορά. Ίσως η Honda θα έπρεπε να σκεφτεί λίγο και αυτή την προοπτική του μοντέλου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!