Η λίστα με τις 9 καλύτερες διαδρομές στον κόσμο

Η λίστα με τις 9 καλύτερες διαδρομές στον κόσμο
Εννέα μέρη με υπέροχες διαδρομές, σε όλο τον κόσμο, σχεδιασμένες για τους λάτρεις της οδήγησης, που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείς.

Οι εκδρομές είναι μια άλλη περίπτωση, υποκειμενική. Έχει να κάνει με τις παραστάσεις και την αισθητική του καθενός. Όταν όμως μιλάμε για μέρη και δρόμους που έχουν ως επίκεντρο τους λάτρεις της οδήγησης τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα.

Στο επίκεντρο του θέματος μπαίνουν οι διαδρομές για γρήγορη οδήγηση, όπως το Nurburgring στη Γερμανία, η Col de Turini στη Γαλλία, ή στην άλλη όχθη του Ατλαντικού στην Αμερική και στο φημισμένο Pikes Peak.

Εναλλακτικά, διαδρομές χαλαρές, όπως το Great ocean road στην Αυστραλία, με 250 χιλιόμετρα δίπλα στην παραλία και ανάμεσα στα δέντρα, που θα απολαύσεις χωρίς άγχος, κάνοντας απλώς cruising και καταγράφοντας στο μυαλό σου τις απίστευτες εικόνες γύρω σου.

Σε κάθε περίπτωση το επίκεντρο είσαι εσύ, το αυτοκίνητο ή η μοτοσικλέτα σου και το θέμα ή οδήγηση, η ταχύτητα, η τέλεια στροφή, ο δρόμος και η φύση. Δείτε το βίντεο και ξεκινήστε τις ετοιμασίες.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!