MINI BAR, δηλαδή ένα bar από τη MINI για τους φίλους του μοντέλου

MINI BAR, δηλαδή ένα bar από τη MINI για τους φίλους του μοντέλου
Δεν πρόκειται για μίνι bar ξενοδοχείου, αλλά για ένα MINI BAR, με όλα κεφαλαία και εμπνευσμένο από το θρύλο της αυτοκίνησης, τo MINI και με αποκλειστικό θέμα το αυτοκίνητο.

Στη Βουδαπέστη άνοιξε το πρώτο MINI BAR, όπως θα ονομάζεται και έχει ως βασικό θέμα του, το θρυλικό βρετανικό μοντέλο. Τα εγκαίνια συνέπεσαν με την πρεμιέρα του νέο MINI στην αγορά της Ουγγαρίας.

Το συγκεκριμένο bar βρίσκεται στην καρδιά της ουγγρικής πρωτεύουσας και μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Στεφάνου και ως στόχο έχει να αποτελέσει το κέντρο της διασκέδασης και της νυχτερινής ζωής, αλλά παράλληλα και ένα μέρος συγκέντρωσης των φίλων MINI.

Το MINI BAR BUDAPEST, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, είναι καρπός της συνεργασίας του MINI Hungary και του ιδιοκτήτη και διευθυντή του μπαρ, Balázs Gubcsó, με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση και διαχείριση μοντέρνων μπαρ και εστιατορίων.

«Οι θαμώνες θα αναγνωρίζουν άμεσα το MINI σε κάθε λεπτομέρεια, όπως όλα τα MINI, το MINI BAR BUDAPEST έχει συμπαγείς διαστάσεις και πολυάριθμες γοητευτικές λεπτομέρειες που δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες στιγμές και συναρπαστικά πάρτι. Και ενώ ο DJ παίζει cool μουσική, εμείς σερβίρουμε πρωτότυπες λιχουδιές και τολμηρά κοκτέιλ προβάλλοντας τη μοναδικότητα του MINI» δήλωσε ο Balázs Gubcsó κατά τα εγκαίνια του νέου αυτού πρωτότυπου bar.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!