Αυτοκίνητο και μπάλα, ο καλύτερος συνδυασμός

Επέστρεψε! Ο θεαματικός Ken Block, με το Ford Fiesta των 650 ίππων λειώνει λάστιχα όπως πάντα, αλλά αυτή τη φορά παίζοντας μπάλα με τον Neymar Jr.

Συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει ο Ken Block με τα κατορθώματά του πίσω από το τιμόνι ενός θηριώδους Ford Fiesta με 650 ίππους. Αυτή τη φορά όμως κάνει κάτι διαφορετικό, αφού στο παιχνίδι βάζει και τον επιθετικό της Barcellona, τον Neymar Jr.

Το προκαλεί σε μια κόντρα στο γήπεδό του, ένα τερέν με πολλά τέρματα, μπάλες και… βαρέλια για σλάλομ. Μετά λοιπόν από αρκετά ντόνατς με κέντρο τον Neymar Jr, ένα απλό και για τους δυο σλάλομ, ξεκινά η κόντρα, με τον κορυφαίο για έναν ποδοσφαιριστή στόχο. Το γκολ!

Τις δυνατότητες του Neymar Jr στο σκοράρισμα τις γνωρίζαμε και δεν περιμέναμε κάτι άλλο από το να στείλει με χαρακτηριστική ευκολία την μπάλα στα δίχτυα, ακόμα και αν τερματοφύλακας είναι ένα αυτοκίνητο.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι, ότι και ο Ken Block με το Ford Fiesta, τα καταφέρνουν αρκετά καλά στο σκοράρισμα. Σε κάθε περίπτωση, νικητής αναδείχθηκε το θέαμα, με τους δυο αθλητές να αλλάζουν και φανέλες στο τέλος του αγώνα.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!